Bag Teatergården

Teatergården drives af mig  - Elsebeth H. B. Sass.

 

Jeg skriver og spiller stykkerne om Skidt og Pyt, og Tante Rod. Jeg laver scenografi og rekvisitter. Det er også mig, der bager og syltet til cafeen, ordner haven (undskyld ukrudtet), serverer, vasker op og gør rent. Laver hjemmesiden, Facebook og markedsføring...og driver Den lille Gårdbutik. Her er nok at se til og drømmen er selvfølgelig at stedet en gang (og det må godt være snart) bliver så velbesøgt, at jeg kan få råd til at uddellegere nogle af de mange opgaver. 

Teatergården ligger på Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk. Du er velkommen til at ringe på 61 99 15 22 eller sende mail til teatergaarden@gmail.com

De venligste hilsner fra Elsebeth Sass

Jeg har altid haft en særlig interesse i teater og gik i mine unge dage på Danmark Show og Teaterskole. Derudover har jeg læst PD i drama* og har undervist en lang årerække på Holbæk Lilleskole som dramalærer samt på Harlekin teaterskole. Jeg  har medvirket i mange forestillinger med Elverfolket og har instrueret familieforestillingen "Alice på Eventyr" også i Elverfolkets regi. De seneste år har jeg stået på den skå brædder til havnefestivallen Skvulp i Holbæk.

*Har kun de praktiske moduler af uddannelsen,

Her kan du læse vores Persondatapolitik

Her kan du læse vores Forretningsbetingelser

CVR 25251873           © Teatergården 2019