top of page

Om Teatergården

På Teatergården kan du tilbringe et par hyggelige timer med familien. Her er arrangementer med børneteater, cafe'hygge og leg. Nyd samværet, den fælles oplevelse og de hyggelige rammer. Her emmer af nostalgi og kreativitet og dufter af hjemmebagte kager, der serveres i forbindelse med arrangementerne.

Rød høne - teatergårdens besætning

Børnene har mulighed for at lege med gårdens legesager – springe på kæphestene i haven, lave mad i legekøkkenet eller lave deres egen visning på den udendørs børnescene. Der er også gammeldags brætspil og mulighed for tegning mv. Til arrangementerne med ”Skidt og Pyt” foregår alt i børnehøjde, og du kan lægge stress og jag bag dig, mens du bare nyder den ro og glæde, stedet udståler.

Forestillingerne om Skidt og Pyt er for børn – Teatergården er for hele familien!

 

Gården drives økologisk, men egenproduktionen er skåret ned fra gulerødder og kartofler til kun bær til syltning og pt. kun en hønsebeholdning på bare to gamle hønsedamer:-)  Stedet begyndte som Den lille Gårdbutik, men i dag er butiksdelen på retur, mens fokus forsøges holdes på teater, dramaworkshops og egenproduktion af bøger, merchendaise, forestillinger og foredrag mv. 

Teatergården drives af undertegnede. Jeg håber, vi ses til et arrangement en dag. 

Teatergården ligger på Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk. Du er velkommen til at ringe på 61 99 15 22 eller sende mail til teatergaarden@gmail.com

Gården har ikke længere åbent for strøgbesøgende - men jeg åbner gerne hvis jeg har tid. Grunden til, at her ikke er åbent som normale butikker , er naturligvis, at stedet ofte er fyldt med glade børn og voksne, der deltager i arrangementer, og jeg kan ikke passe butik og spille teater samtidigt. Så valget er truffet og her er kun åbent i forbindelse med arrangementer eller efter aftale. 

De venligste hilsner fra Elsebeth Sass

Læs mere om Elsebeth H. B. Sass her

Her kan du læse vores Persondatapolitik

Her kan du læse vores Forretningsbetingelser

Et cafelokale
Her er et cafelokale
Her er legekøkkenet
Teatergårdens gårdhave
Hjemmelavet økologisk syltetøj
bottom of page