top of page

Elsebeth H. B. Sass

Om Elsebeth

Elsebeth er en årgang 66, og er ildsjæl og iværksætter. Hun har en baggrund som Cand.comm og coach. Hun bor og arbejder på egen gård - Teatergården.  Fokus har skiftet de sidste par år, så Elsebeth i dag bruger de fleste kræfter på teater, arrangementer og bogskrivning - kort sagt på historier - og mindre på detailsalg.

Elsebeth er gift og har en voksen søn og en bonus.  

 

Skrivebaggrund

Elsebeth har altid holdt af at skrive og har gennem årene skrevet mange tekster og skuespil til brug på hendes forskellige arbejdspladser og fritidsaktiviteter. Hun har i flere år haft manuskripter liggende i skuffen, men først rigtigt støvet dem af i forbindelse med oprettelsen af sit eget lille teater i den gamle lade. Her blev historierne om Skidt og Pyt rettet til og blev til flere forestillinger og indtil videre en julebog om de to.  Sideløbende med alt det andet arbejde har Elsebeth de sidste par år hjulpet hendes mor med at gennemføre et stort skriveprojekt med bogen "Kærlighed og Kokospalmer". En historie så unik, at den for alt i verden ikke måtte gå tabt. 

 

Teaterbaggrund

Elsebeth har altid haft en særlig interesse i teater og gik i sine unge dage på Danmark Show og Teaterskole. Derudover har hun læst PD i drama* og har undervist en lang årerække på Holbæk Lilleskole som dramalærer samt på Harlekin teaterskole. Hun har medvirket i mange forestillinger med teatergruppen Elverfolket og har instrueret familieforestillingen "Alice på Eventyr" også i Elverfolkets regi. De seneste år har hun i fritiden stået på de skrå brædder til havnefestivallen Skvulp i Holbæk. 

*Har kun de praktiske moduler af uddannelsen,

Elsebeth
bottom of page