For daginstitutioner og 0.-1. kl. 

Som daginstitution har I mulighed for at booke Teatergården som udflugtsmål. I er kun jeres gruppe her, så alle kan være trygge.

Besøg med teaterforestilling og leg

Her kan I se den forestilling som er aktuel - "Skidt og Pyt", eller "Skidt, Pyt og nissen laver sjov". Begge forestillinger henvender sig til børn fra børnehavealderen til 0 kl. og der en masse læring om livet på landet i gamle dage.

Børnene kan lege gamle lege, ride på kæphestene i hindbærhaven, spille spil, tegne eller lave deres egen forestilling på den udendørs børnescene. Det er også muligt at se på et par af vores veteranbiler.

 

I må medbringe og spise jeres madpakker men I kan også vælge at få hjemmebagte boller eller kager samt drikkevarer som en del af arrangementet. ​Spisning vil foregå i de hyggelige lokaler eller i gårdhaven, hvis vejret tillader det.  

Arrangementet varer ca 2,5 time og ligger typiske om formiddagen.

I kan besøge Teatergården fra april til ultimo dec. 

Dagen kunne se således ud:

Kl. 9.30. Ankomst

Kl. 9.40. Teaterforestillingen Skidt og Pyt (40 min).

Kl. 10.20. I har mulighed for at spise medbragt mad i den hyggelige cafe eller ude i gårdhaven, og I kan lege ude og inde

Kl. 11.30. Serveres økologisk hjemmebagt kage og økologisk saftevand/kaffe.

Kl. 12. Vi siger: ”Tak for i dag” og I kører hjem.

Pris (op til 24 personer): 2950,-kr. 

Det er også  muligt at korte besøget ned, så I kører hjem kl. 11.30 uden kagespisning! I så fald er prisen 2550,-kr. (op til 24 personer).

Ring til Elsebeth på 61 99 15 22 eller mail: teatergaarden@gmail.com for nærmere info.

Her kan I læse om mine pædagogiske overvejeser om Skidt og Pyt

legekøkkenet
Teatergårdens gårdhave 2021