Foredraget: "Fra roer til teater"

I gamle dage dyrkede de roer her - nu er her børneteater mv. Kom og hør nogle af de sjove, men også rørende historier om dengang der boede en familie med 8 børn her, og staldene var fulde af dyr.

 

Køerne skulle malkes, roerne tyndes ud og gårdspladsen luges. Alle skulle hjælpe til - både store og små. Der var meget at gøre på sådan en gård i gamle dage, men om lørdagen kom belønningen i form af Galopkringle og kaffe. Kom og hør nogle af de sjove og rørende historier, se fotos fra gården som den så ud, da vi overtog den.

 

Efter en lille time serveres hjemmebagt kringle og kaffe  - vel at mærke og i dagens anledning af det fine stel med guldkanter, som vi har været så heldige at arve fra familien. 

 

Efter pausen fortæller jeg om, hvordan historien om gården er blevet en del af mine børneteaterforestillinger og vores overtagelse i 2010 og frem til nu. Fra Rørmosegaard - til Teatergården

 

Foredraget kan også bookes til en forening eller en større gruppe - ring til Elsebeth 61991522 for mere information om priser mv. 

Stel med guldkant.jpg