top of page

Teatergårdens hatteværksted

Måske det eneste af sin slags! Et besøg på Teatergårdens hatteværksted giver både en hyggelig oplevelse og en unik, kreativ og smuk hat til deltagerne. Oplagt tur for veninder!

Stråhat med blomster og pynt

Et besøg på Teatergårdens hatteværksted varer mellem 2 og 3 timer - der skal være god tid til hygge.

 

I skal være mindst 10 personer og max på 25.

 

Det er kun jer som er tilstede, så I har hele "herligheden" - de hyggelige lokaler eller hvis vejret er til det den hyggelige gårdhave - for jer selv. Det er et privat selskab.

Inklusiv i prisen er:

  • 1.stk. stråhat til hver deltager

  • 9 stk. Blomster (3 fra hver af kategorierne A, B eller C - herefter kan I købe ekstra)

  • Pynt i form af tyl, bånd, perler mv. 

  • Hjemmebagt kage og økologisk kaffe eller snaks og et glas bobler. 

Pris:  375 kr. pr. deltager

Ring til Elsebeth på 61991522 eller send en mail til teatergaarden@gmail.com for at bestille et kursus.

Skal du holde fødselsdag for en flok veninder - eller måske finde på en hyggelig aktivitet til en venindens polterabend - er I en forening eller en arbejdsplads, der trænger til en hyggelig og anderledes oplevelse, så er det oplagt at lægge vejen forbi Teatergårdens hatteværksted til et lille kursus i hattedekoration.

 

Når værkstedet åbner, er de i forvejen hyggelige lokaler, fyldt af flotte hatte, masser af blomster og pynt. Så er det bare om at slippe fantasien og kreativiteten løs og nyde den kreative proces. Først vælger I en hat, og bagefter hygger I med at dekorere den. 

 

Vi (Gry Skotte og Elsebeth) hjælper selvfølgelig med tip og triks, og hvis I ønsker det, kan I også lære selv at lave de smukke roser i stof. Alle blomster mv. er naturligvis i stof, men meget naturtro og virkeligt flotte.

 

Gry Skotte er designer, og hun har lavet et utal af hatte blandt andet til mange forskellige teaterforestillinger, og hendes kreativitet er stor, og hendes håndelag sørger for de mest fantastiske kreationer.

 

Vi hygger om jer og serverer efter aftale enten lækkert hjemmebag og kaffe eller måske snaks og bobler;-) 

 

Hattene får I selvfølgeligt med jer - Waw - sikke nogen smukke damer at sende ud i byen;-) I vil helt sikkert vække opsigt og sprede godt humør og smil med jeres fine hatte på. 

Hattene er fine til fest, i teatret, til derby, til bryllup osv. De er bare så flotte og sjove og klæder alle. 

to gule stråhatte med gule blomster
bottom of page