top of page

Helt ny forestilling kan bookes nu!

"Tante Rod, prinsessen og alle rødderne"

 

Tante Rod er en finurlig figur med en tendens til at rode gevaldigt! Rodet sætter imidlertid gang i hendes fantasi og hun får inspiration til at fortælle eventyret : "Prinsesse Gulerod og alle rødderne".

 

Prinsessen er ved at lære alt, der er at lære om moderne gulerodsdyrkning, men hun keder sig og opdager, at de historier hun elsker at fortælle, helt er forsvundet! I det fjerne kan hun høre, at de vilde rødder og blomster holder nogle gevaldige fester, og hun begiver sig af sted for at lede efter sine historier blandt grøftekantens beboere. Det er hendes far Kong Gulerod ikke begejstret for - han bliver godt gammeldags gal i skrællen, og skønt prinsessen plejer at kunne sno ham om sin lillefinger, så går den ikke hver gang.

Forestillingen er et eventyr fuld af sproglige finurligheder, dobbeltbetydninger og ordsprog, og skulle de mindste tilskuere få skøre billeder i hovedet f.eks. af kongen, der trasker rundt i den varme grød, så pyt - det tænker jeg kun er sjovt! Efterfølgende kan det så være en god anledning til at tale om det danske sprog! Til dette  uddeles også efterfølgende en quiz!

Historien bærer også budskab om rummelighed, livsglæde, selvværd og et strejf af biodiversitet!

Anbefalet alder:  5 -10 år

Varighed: ca 45 min

Antal publikum: max 50

Kan bookes til institutioner, skoler, campingpladser, børnefødselsdage, sommerfester og andre arrangementer, hvor der er børn i den rette alder.

Download brochure her med info om krav til spillested og priser. 

Vh. Elsebeth

Tante rod og kong gulerod
De to gulerødder
Tante Rod og prinsesse gulerod. web..jpg
bottom of page