top of page

Foredraget: Tag med til barndommes Jamaica

Book et foredrag med Kirsten og Elsebeth - det er et underholdende og helt særligt arrangement, hvor der medbringes en masse klenodier fra de eksotiske år under engelsk kolonistyre på Jamaica. Læs eller download mere information om bookning af foredrag her.

Ring til Elsebeth 61991522 eller send en mail til: teatergaarden@gmail.com

Kirsten med klenodiger.jpg

Palmerne svajer, bølgerne ruller ind, heden er overvældende for den lille danske familie. Året er 1949 og rejsen over Atlanterhavet er endt på Jamaica. Henning må udføre sine videnskablige undersøgelser, børnene må finde sig til rette med en skolegang på engelsk - et sprog som de overhovedet ikke taler - og Musse har nok at gøre med at holde styr på husholdningen. Udfordringerne er mange og oplevelserne store! Det er næsten som at være der selv, når Kirsten fortæller om sin barndom på Jamaica både til foredraget og i bogen "Kærlighed og kokospalmer". 

Kirsten fortæller.jpg

Kom med til de fjerne himmelstrøg, når den livsglade, berejste kvinde fortæller om barndomsoplevelserne, viser klenodier fra tiden på den smukke ø i Caribien og krydrer det hele med sjove historier fra hendes senere gensyn med den fantastiske ø og de mennesker, hun lærte at kende.

Foredraget strækker sig over et par fornøjelige timer, og tager udgangspunkt i bogen "Kærlighed og kokospalmer", som der også læses små afsnit af. Du kan naturligvis også køben bogen og få den signeret af forfatterne.  

Elsebeth med dagbog.jpg
Kirsten signerer bøger.jpg
bottom of page