top of page
fødselsdag med forestilling
fødselsdag med drama
kreativ fødselsdag

Unik fødselsdag på Teatergården

Teatergården kan danne den perfekte ramme om en unik fødseldag. Her er trygt, hyggeligt og inspirerer til leg, glæde og venskab. Du kan vælge mellem to typer af underholdning - og derudover kan du vælge, om du selv vil stå for maden, eller om du vil bestille hjemmebagte boller og kage her.

 

Hold en herlig fødselsdag med teaterforestilling. 

Inviter børn og voksne til en helt unik fødselsdag med teaterforestilling, leg og hygge.

 

En fødselsdag med "Skidt og Pyt" kunne se sådan ud: Dagen begynder gaveåbning - for det kan være så svært at vente! Vi leger evt. "den som flaskehalsen peger på", så det bliver tilfældigt, hvilken rækkefølge pakkerne åbnes i og alle får lige meget opmærksomhed. Der er også en lille gave fra mig (og Skidt og Pyt) til fødselsdagsbarnet.

 

Derefter fortsætter vi med en fornøjelig, kærlig og lærerig teateroplevelse med forestillingen "Skidt og Pyt" eller den nyeste forestillling: "Skidt og Pyt på store vaskedag"​. Brug linkene til at læse mere om forestillingerne. Her kan blot nævnes, at Skidt og Pyt driller, men hjælper også både børn og voksne med at vælge det gode humør fremfor det sure - hvilket giver en dejlig stemnings til resten af fødselsdagen, hvor "Skidt, Pyt" svirer i luften!

Spisning foregår i de hyggelige cafelokaler eller ude i gårdhaven, hvis vejret tillader det. Efter maden kan børnene lege i legekøkkendet, spille diverse brætspil, springe med kæpheste på springbanen, spille kroket mv.

Fødselsdag med dramaworkshop

Er dit barn glad for at lege - og spille teater, så er her mulighed for at invitere til en sjov og anderledes fødselsdag. 

En fødselsdag med dramalege og øvelser kunne se sådan ud: Først er der gaveåbning evt som ovenfor beskrevet - så går vi i teatersalen, og her har jeg sammensat et program med lege og øvelser, som nok skal få børnene til at grine og få rørt sig.

 

Efter mange år som dramalærer har jeg et hav af øvelser som jeg kan plukke af afhængigt af, hvordan gruppen er sammensat, hvor gamle de er, og hvad de bedst kan lide at lave.

 

Vi muntrer os med drama i en times tid og derefter spises i cafeen eller i haven alt efter vejret.

 Til sidst kan børnene lege med Teatergårdens legesager eller selv fortsætte dramalegene som de har lært. Jeg har en masse udklædningstøj - (faktisk ret fine kostumer) som de også kan muntre sig med at bruge. Der bliver helt sikkert noget at fortælle om og lege de kan tage med sig og få glæde af fremover.

Fødselsdag med kreative sysler

Er du eller dit barn glad for at sysle med kreative projekter, så er der mulighed for at invitere til "Kreativ fødselsdag" her på Teatergården.

 

Hvad enten man er 7, 11 eller 60år, så er det hyggeligt at tage sig tid til at være kreativ og fordybe sig. Og, det er super hyggeligt at gøre det sammen med sine gæster. Holder du kreativ fødselsdag her på Teatergården, så finder jeg forskellige kreative sysler frem som der frit kan bruges af. Det kan være filt, stenmaling, veninde armbånd, hækling, perler, skrumpeplast, genbrugskunst mv.

En kreativ fødselsdag kunne se sådan ud: Først er der gaveåbning, og så går vi i salen, hvor der er kreative sysler ved langbord. Jeg hjælper og demonstrerer, så alle kommer godt i gang. Efter en times tid med kreativitet, spises der i den hyggelige cafe eller i gårdhaven alt efter vejret. Når maverne er fyldte, kan der leges med alle legesagerne eller fortsættes med kreativiteten.
 

Kreativ fødselsdag er ikke kun for børn - også voksne (typisk kvinder) hygger sig gevaldigt og snakken går lystigt, når der sysles, udveksles ide'er og prøves færdigheder af.

Priser og valgmuligheder

Har du særlige ønsker så tøv ikke med at spørge, så finder vi nok ud af det:-) Nedenfor kan du se de "Pakkeløsninger" du kan vælge imellem. 

Skidt og Pyt med flag
Fødselsdagsbord.png
Fødselsdagsmuffin
fødselsdagsboller
stenspil

A. Underholdning, boller, kage, drikkevarer (Den store børnepakke) :

 • Teaterforestilling eller dramaworkshop eller kreative sysler

 • Servering af skønne hjemmebagte, bløde fødselsdagsboller med øko smør og hjemmelavet syltetøj

 • En lækker kage - det kan være en chokoladekage eller muffins (så vidt muligt er alle ingredienser økologiske) 

 • Gave til fødselsdagsbarnet

 • Brug af de hyggelige lokaler, gårdhaven og legesagerne

 • Der er pyntet og dækket bord, når I kommer

 • Drikkevarer: økologisk saft og sodavand - økologisk kaffe/te til de voksne

 • Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

 • Rengøring
   

Pris: Hverdags formiddag eller eftermiddag: 3500,- kr. pr op til 18 personer. Herefter 189,-kr. pr. person

Pris: Weekender - formiddag eller eftermiddag: 4000,- op til 18 personer. Herefter 199,- pr. person -

 

Der betales 800,- kr. i førudbetaling ved bestilling - og 8 dage før betales restbeløbet for det tilmeldte antal deltagere på Mobilepay 61412 eller via bankoverførsel.

B.  Boller, kage, drikkevarer (Den lille børnepakke)

 • Servering af skønne hjemmebagte, bløde fødselsdagsboller med øko smør og hjemmelavet syltetøj

 • En lækker kage - det kan være en chokoladekage eller muffins (så vidt muligt er alle ingredienser økologiske) 

 • Drikkevarer: økologisk saft og sodavand - økologisk kaffe/te til de voksne

 • Gave til fødselsdagsbarnet

 • Brug af de hyggelige lokaler, gårdhaven og legesagerne. (Bemærk at brug af salen koster 700,- kr. ekstra, da der jo ofte står en teaterforestilling eller andet, der først skal ryddes væk.)

 • Der er pyntet og dækket bord, når I kommer

 • Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

 • Rengøring

 • I står selv for underholdning og "pasning af børnene"

Pris: Hverdags formiddag eller eftermiddag:  2500,- kr. op til 18 personer - Herefter 139,- pr. person

Pris: Weekender - formiddag eller eftermiddag: 3000,- kr. op til 18 pers. Herefter 139,- pr. pers. 

Der betales 800,- kr. i førudbetaling ved bestilling - og 8 dage før betales restbeløbet for det tilmeldte antal deltagere på Mobilepay 61412 eller via bankoverførsel.

puslespil
pyntet til foedselsdag
Priser og valg
bottom of page