top of page

Kommende arrangementer 

Velkommen til arrangementer for små såvel som store gæster her på Teatergården i Holbæk. Her kan du opleve børneteater - altid efterfulgt af hygge og leg - en totaloplevelse! Her er aktiviteter spredt ud over hele året - mest for børn og barnlige sjæle - men også foredrag og hattemageri for voksne finder vej til arrangementslisten. Herudover kan du booke Teatergården til privat afholdelse af fødselsdage med teater eller dramaleg - og institutioner og skoler er også velkomne. 

Om sommeren spiller forestillingen "Skidt og Pyt" - og derefter er der hjemmebagt kage og drikkevarer samt fri leg i haven eller i de hyggelige cafelokaler, hvor der gemmer sig masser af legetøj fra de gode gamle dage. 

Til jul spiller forestillingen "Skidt, Pyt og nissen" - og derefter er der hjemmebagt kage og drikkevarer samt klippeklistre af det helt særlige juleark med Skidt og Pyt, som kun fåes her til teaterarrangementerne!

I løbet af året plejer der at være andre arrangementer i det omfang jeg kan få det til at passe i kalenderen med alle de forestillinger som jeg spiller andre steder. Det kunne være det meget hyggelige og fornøjelige foredrag "Barndommens Jamaica" som holdes af Kirsten Scherer (min elskede mor) - her fortæller hun om de oplevelser hun har haft med sig siden hun i 1949 flyttede til den fjerne verdensdel. Andre arrangementer der kunne foregå og som ligger i støbeskeen er  hattemagerværksted, hvor vi er kreative med stråhatte, blomster, tyl og farver...

Jeg lover at det samlede program kommer på her meget, meget snart så du kan sikre dig en billet - de sælges iøvrigt fra Billetto, når de altså er oprettet...hav tålmodighed og indtil da...følg med på Facebook 

Teatergården collage 2022-23.1.jpg
bottom of page