top of page

Kommende arrangementer 

Program for forår og sommer 2023

Velkommen til arrangementer for små såvel som store gæster her på Teatergården i Holbæk. Her kan du opleve børneteater - altid efterfulgt af hygge og leg - en totaloplevelse! Her er aktiviteter spredt ud over hele året - mest for børn og barnlige sjæle - men også foredrag og hattemageri for voksne finder vej til arrangementslisten. Herudover kan du booke Teatergården til privat afholdelse af fødselsdage med teater eller dramaleg - og institutioner og skoler er også velkomne. 

Skidt og Pyt på Store vaskedag

Jeg vil som noget helt nyt tilbyde min nye forestilling "Skidt og Pyt på Store vaskedag" her på gården - i foråret og i den første periode af sommerferien

 

Spilledatoer er:

29 april, 17 juni, 2, 4, 8, 9 juli 

Skidt og Pyt på tørrestativ.kvardrat.jpg

Hatteværksted og hygge med hjemmebag

I løbet af sommeren åbner jeg et mindre hatteværksted i det ene cafelokale. Her vil det være muligt at boltre sig med alverdens pynt og hatte. Først vælger man en hat - finder pynt, og så er det bare at lade kreativiteten blomstre;-)

​Her er masser af smukke stofblomster, perler, tyl og andet pynt samt naturligvis også en masse forskellige hatte.

Kreativitet ledsages godt af en god kop kaffe (saft til børn) og et lækkert stykke kage - derfor er det inkl. i prisen.

Datoer: 22 juni og 14 juli

Groove og rustik landbrunch

 

Tre morgener henover sommeren åbner Teatergården haven for morgendans og rustik landbrunch. Dansen starter 9.30, og maden er klar ca 10.45.

Vi danser Groove, som består af enkle trin, der er designet til, at du kan lege med din egen stil og danse smilet frem i hele kroppen. Vi danser udendørs i den magiske sommerhave eller bag stalden med udsigt ud over markerne. Hvis vejret er for dårligt (fx rigtig regn), så trækker vi indendørs i salen. Hvis der er en lille smule regn, laver vi en kombination af udendørs- og indendørs dans.

Datoer: 6 juli, 13 juli og 6 august

Bemærk: begrænset antal pladser!

groove i haven.jpg

"Skidt og Pyt"

I den sidste del af sommerferien vil jeg "sadle om" til den "gode gamle" forestilling "Skidt og Pyt". Spilledatoer er: 29 juli og 31 juli, 2, 5, august

 

Som altid efterfølges teaterforestillingerne med hygge, hjemmebag og tid til leg.

 

Bemærk at til "Skidt og Pyt på Store vaskedag" er fremstilling af teaterpindedukker en del af arrangementet - til de andre arrangementer kan de tilkøbes. 

Skidt og Pyt i stedmoder - 900x700.jpg

Eventyrligt teater

I den første uge af sommerferien skal jeg lave "Eventyrligt teater" som en del af sommeraktiviteterne for børn i Holbæk kommune for Teaterskolen Harlekin!

 

Vi laver et eventyr om til en lille forestilling.  

 

Det bliver fem dage med teaterøvelser, indøvning af optrin, roller, replikker og fremstilling af rekvisitter – og ikke mindst masser af hygge, grin og fællesskab. Fredag eftermiddag slutter vi af med en lille forestilling for familien.

 

Tid. Ma-fre i uge 26 (26.-30. juni). Kl. 9-15 hver dag.

Du skal være mellem 8 og 12 år, og bo i Holbæk kommune.

Deltagerbetaling: 0 kr

Tilmelding til: Erik Otterstrøm mob. 31366047, e-mail erik.otterstrom@gmail.com

Læs mere på Ung Holbæks hjemmeside

Dramaleg.jpg

Dukketeaterproduktion

Her kan du lave dit helt eget dukketeater med tilhørende dukker.

Brug din fantasi og din kreativitet og lav et fint teater og få gang i en produktion af skedukker. Jeg hjælper og guider, men du får masser af mulighed for at sætte dit helt eget præg på scenen og dukkerne. Forhåbentligt får vi også tid til at tage teatret i brug og måske spille små stykker for hinanden.

 

Du skal have lyst til at male, klippe, klistre, og i det hele taget være kreativ. Du får teatret og dukkerne med hjem, så kan du selv lave teaterforestillinger for familie og venner:-)

Du får her et par skedukker, så har du mod på at lave flere, så medbring gerne selv skeer og lign. der kan bruges. Kun fantasien sætter grænser. 

Husk en god madpakke - jeg giver et stykke kage, frugt og saftevand.

 

Jeg glæder mig til en hygge kreativ dag.

Tid: d. 8.8 kl 9-15 PS. Hvis du skal gå før så aftaler vi bare det.

Deltager: Du skal være mellem 8 og 12 år og bo i Holbæk kommune - 

Det koster 100,- kr - Bestil din billet her

diy dukketeater
bottom of page