top of page

Kommende arrangementer 

Så er der program for forår og sommer 2023

Jeg vil som noget helt nyt tilbyde min nye forestilling "Skidt og Pyt på Store vaskedag" her på gården - i foråret og i den første periode af sommerferien (Spilledatoer er: 29 april, 17 juni, 2, 4, 8, 9 juli). 

I den sidste del af sommerferien vil jeg "sadle om" til den "gode gamle" forestilling "Skidt og Pyt". (spilledatoer er: 25, 27, 29 juli og 1, 3, 5, august). 

 

Som altid efterfølges teaterforestillingerne med hygge, hjemmebag og tid til leg.

 

Bemærk at til "Skidt og Pyt på Store vaskedag" er fremstilling af teaterpindedukker en del af arrangementet - til de andre arrangementer kan de tilkøbes. 

På Mors dag d. 14 maj, har jeg planlagt et utroligt hyggeligt arrangement for døtre og mødre i alle aldre med fremstilling af hatte og hygge med "English afternoon te". 

Vi gør det igen - altså holder foredraget "Barndommens Jamaica" her på Teatergården. En helt særlig aften med jamaicansk stemning, et autentisk, rørende og sjovt foredrag - og ikke mindst - den jamaicanske romkage!! Reserver d. 24 maj!

Skidt og Pyt på tørrestativ.kvardrat.jpg
Hat med pynt

I den første uge af sommerferien skal jeg lave "Eventyrligt teater" som en del af sommeraktiviteterne for børn i Holbæk kommune.

(Dette arrangement står jeg ikke for salg af!! )

Velkommen til arrangementer for små såvel som store gæster her på Teatergården i Holbæk. Her kan du opleve børneteater - altid efterfulgt af hygge og leg - en totaloplevelse! Her er aktiviteter spredt ud over hele året - mest for børn og barnlige sjæle - men også foredrag og hattemageri for voksne finder vej til arrangementslisten. Herudover kan du booke Teatergården til privat afholdelse af fødselsdage med teater eller dramaleg - og institutioner og skoler er også velkomne. 

Stemningsbilleder fra foredrag
bottom of page