top of page

Program for 2024 

Velkommen til arrangementer for små såvel som store gæster her på Teatergården i Holbæk. Her kan du opleve børneteater - altid efterfulgt af hygge og leg - en totaloplevelse! Her er aktiviteter spredt ud over hele året - mest for børn og barnlige sjæle - men også foredrag, skøn dans (groove og yoga), og hattemageri for voksne finder vej til arrangementslisten. Herudover kan du booke Teatergården til privat afholdelse af fødselsdage med teater eller dramaleg - og institutioner og skoler er også velkomne. 
 

Forårets arrangementer 

Forårets og sommerens arrangementer begynder lige så stille at falde på plads. Det er lidt af et puslespil med alt det jeg laver og tilbyder - fx teater her på gården, ude i institutioner, deltagelse på festival, afholdelse af private arrangementer, lokaleudlejning, foredrag for foreninger mv., dramaundervisning mv. Så det er en god ide jævnligt at vende tilbage til denne side for at se ændringer. Der kommer helt sikkert flere forestillinger, men lige nu tager jeg blot hul på et par stykker og det hyggelige mors dag hatteværksted.

Klik på linkene nedenfor, så kommer du direkte til Billetto, hvor du kan læse alt om arrangementerne og bestille billetter! 

Jeg håber, vi ses! Kh. Elsebeth

I år kommer her igen til at være nogle skønne arrangementer med GGG - groove, gnask og godnatyoga - og der udover er der tre skønne retreatdage i støbeskeen - også med groove, yoga, krea og skøn beværtning! Datoer og info kommer asap! :-)

bottom of page