top of page

Se en trailer fra forestillingen. Husk lyd! OBS. Traileren er fra 2020 - før den nye teatersal mv. 

Forestillingen "Skidt og Pyt

Hør Skidt og Pyts sang her

​Her møder vi de 8 børn, der boede på gården i gamle dage og

naturligvis de to små væsner Skidt og Pyt. Vi ser og lærer om

hvordan det var at være barn før i tiden og om hvordan Skidt og

Pyt både hjælper og driller, så der sker ting og sager. Her er både noget om et das, en mus og et par frække drenge ..og så vil jeg ikke afsløre mere;-)

Tematisk kommer forestillingen ind på venskaber, drillerier og tilgivelse, samt det at lytte, mærke efter og sige ”Skidt Pyt!”.

​*Anbefalet alder ca. 4-8 år

Billetbestilling  - se under "Kommende arrangementer".

Fakta

Forestillingen er skrevet- og spilles af Elsebeth Sass

Instruktion er udført af Asger Frøkov Gomez.

Musikken er komponeret af Christian Koed

Sang er sunget af Mira Manniche og hendes børn Anton, Karla og Liva.

De to dukker "Skidt og Pyt" er filtet af Birgitte Krag Hansen.

Hvis du gerne vil vide mere om begrebet

"Skidt, Pyt", så kan du læse min redegørelse her.

Hvad siger publikum: 

Dagens dejlig oplevelse var en tur til Teatergården sammen med barnebarnet, så vi kunne se, hvad nisserne Skidt og Pyt laver om sommeren. Et fantastisk sted, der emmer af sjæl, nærvær, fordybelse og glæde. Og nisserne - hvad laver de så om sommeren? Jo, de ligger skam ikke på den lade side. Der er gang i de frække spilopper til stor morskab for både børn og voksne.

Efter teaterstykket var det tid til dejlig hygge med de øvrige voksne og børn. Kaffe, te, saft og fantastisk hjemmebagt kage. Nu var det dejligt solskinsvejr, så det blev også til leg ude i haven sammen med de andre.

Har du lyst til at give dine børn, børnebørn og dig selv en god oplevelse, så er dette et super sted at tage hen. Vi kommer igen til jul.

Lone og Milan.

"Tusind tak for en fantastisk oplevelse for både børn og voksne, det var den skønneste dag. Rørende dejlig teaterforestilling med "Skidt og Pyt", vi kommer helt sikkert igen. Vi nød lækker kage i solen fra cafeen efter forestillingen , og børnene legede i den dejligste have." Kb. Knudsen
"Vi har haft det så hyggeligt. En mega fed dag. Vi har leget Skidt og Pyt hele eftermiddagen og glæder os til at komme igen". Gitte Vittinghus.
"Underholdende, lærerig og sjovt teaterstykke om Skidt i og Pyt. Alle blev medinddraget lige fra 4 år til 70. Vi morede os og der er blevet sagt mange gange Skidt og Pyt af alle fem børnebørn i alderen 4 til 13 år lige siden. Herligt. Vi glæder os til juleforestillingen." (Dette skrev Gitte Vittinghus efter at hun for anden gang havde set forestillingen - med tre af de samme børn, for de ville også med igen.)
"Tak for i dag! Zoe var så optaget alle 40 min. Snart kommer jeg igen med Emma". Marianne Hansen
"Simpelthen sådan en hyggelig lille oase hos Elsebeth! Den fineste fortælling om skidt og pyt, som fanger børnene, hygge i haven, med kæphesteløb i hindbærhaven, og dejlig hjemmebagt kage, og kaffe i den hyggelige gårdbutik! Alt er øko, og det heller emmer bare af hygge og dejlig stemning! TAK for nogle dejlige timer Elsebeth!" Marianne Daugaard Møller (Jeg svarer: "Selv tak ?ᅡᅠog mange tak for den fine omtale. Jeg er så glad?￰゚リチ") og Marianne fortsætter: "Selvtak, det var virkelig en fin oplevelse, som fortjener de varmeste anbefalinger! ?￰゚リハ"
"Så hyggeligt et sted med fin Forestilling, kan varmt anbefales." Helle Thumand
(svar på et af mine opslag op Facebook.) Selv tak! Børn og voksne havde en skøn formiddag i går og de elsker Skidt & Pyt ?￰゚ Chorlotte Cæcilie Boetius - leder af Karens Mindevejens børnegård.
"Snyd ikke jeres børn, børnebørn for en vidunderlig og afslappende oplevelse.
Skidt og Pyt i blomsterbedet
Skidt og Pyt på kæpheste
tørresnor fra forestillingen Skidt og Pyt
bottom of page