top of page

Teatergårdens forlag

Når historierne presser sig på...

Teatergårdens forlag blev oprettet i 2019, da jeg, Elsebeth, fik den ide at udgive min juleteaterforestilling som prosatekst. For mig var det helt naturligt at udgive selv - og jeg spurgte ikke nogen om lov, eller forsøgte mig hos andre forlag. Jeg nyder at have frihed til at udgive de tekster, jeg brænder for - lige når ilden er tændt!

Den første bog udgivelse var "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" - en børnebog til de 4-7årige. Arbejdet med den var meget inspirerende, og drømmen er at  få tid til at skrive flere bøger om de to små gårdvæsner - der er materiale til en hel serie. 

Læs mere om "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" her.

Den næste udgivelse er det bogprojekt jeg igennem flere år har arbejdet sammen med min mor Kirsten Scherer om.  Det har været så vigtigt for os begge, at den fantastiske oplevelse ikke gik i glemmebogen, og derfor bad jeg min mor at skrive præcis det, hun var motiveret til, så skulle jeg nok sætte teksterne i system senere. Det er derfor med stor stolthed og glæde, at jeg nu kan præsentere vores helt nye bog:  "Kærlighed og Kokospalmer"

Læs mere om "Kærlighed og Kokospalmer" her.

Cover af julebogen Skidt og Pyt (1).jpg
Cover til Kærlighed og kokospalmerjpg
bottom of page