For skoler

Skoler - primært de yngste klasser - har flere muligheder for at opleve det Teatergården.tilbyder. I kan komme her til teaterforestillinger og leg, I kan komme her til dramaundervisning eller I kan få besøg af turneforestillingen.

 

En dag med dramaundervisning

Teatersalens  bænkerækker ryddes ud til siden og dermed er der plads til teaterlege og øvelser for skønne børn og voksne.

Som gammel dramalærer synes jeg, det skønt at se børn folde deres talenter ud på scenen. Jeg har sammensat et program, der er sprængfyldt med sjove øvelser, der løsner op for eventuel generthed og som ryster klassen sammen. De første timer bruger vi på dette, og de næste bruger vi på "Fotobogen" - en dramateknik som er nem for børn at arbejde med og som holder lidt struktur på alle ideerne. Sidst, men ikke mindst skal de arbejde i grupper med små visninger. De får lov at spille på min scene med den scenografi, jeg har opsat, og jeg koder lys til deres visning, så de får en oplevelse af virkeligt at optræde og være i spotlightet. Det plejer det at synes er mægtigt sjovt og lærerigt. Og, der kommer mange sjove små visninger ud af dagens arbejde.

Det forventes, at lærerne hjælper, hvor de kan. Der vil være frugt og drikkevarer til både børn og voksne. 

Dagen kunne se således ud (eller som I ønsker): 

Kl. 9 ankomst

Kl. 9.10 - 11.15 dramaøvelser (med pause når de trænger)

Kl. 11.15- 11.45 - frokostpause 

kl. 11.45 - 14 - Fotobogen og gruppearbejde (med pause med frugt og saftevand, når de trænger) - her er også tid til leg.

Kl. 14 - Visninger 

Kl. 14.45 - Afslutning

kl. 15. Vi vinker farvel og tak for i dag

Arrangementet kan bookes fra jan - midt nov. 

Målgruppe: 2. - 4 kl.

Pris (en klasse) : 4000,- kr. 

Ring til Elsebeth på 61 99 15 22 eller mail: teatergaarden@gmail.com for nærmere info.

Teatergårdens sal