Sommersjov med Skidt og Pyt

Gæsterne siger: 

"Tusind tak for en fantastisk oplevelse for både børn og voksne, det var den skønneste dag. Rørende dejlig teaterforestilling med "Skidt og Pyt", vi kommer helt sikkert igen. Vi nød lækker kage i solen fra cafeen efter forestillingen , og børnene legede i den dejligste have." Kb. Knudsen

"Vi har haft det så hyggeligt. En mega fed dag. Vi har leget Skidt og Pyt hele eftermiddagen og glæder os til at komme igen". Gitte Vittinghus.

Dagens dejlig oplevelse var en tur til Teatergården sammen med barnebarnet, så vi kunne se, hvad nisserne Skidt og Pyt laver om sommeren. Et fantastisk sted, der emmer af sjæl, nærvær, fordybelse og glæde... Lone og Milan

Læs mere om hvad publikum synes om besøget her

Teatergården i Holbæk er for dig, der sætter pris på hygge, nærvær og fælles oplevelser med børn og børnebørn - uden stress og jag! 

 

Rammerne for et hyggeligt besøg for hele familien er på plads her hos det måske mindste og hyggeligste børneteater på Sjælland:-) Her træder du ind i en tidslomme fra "gamle dage". Hyggen fra dengang gennemsyrer både teater, cafe og legeområder med gode gammeldaws legesager, som børnene elsker at lege med.

 

Her er børneteater indrettet i den gamle lade. Her er cafehygge med dagens hjemmebag i det tidligere hønsehus. Her er forskellige aktiviteter for børn, legesager og hyggelige sysler - inde såvel som ude i gårdhaven afhængigt af årstidens vind og vejr. 

Når børnene er glade, så er de voksne som regel også glade og afslappede og har tid til både at tale med hinanden og at lege med - eller blot nyde synet af børnene. Det giver en dejlig stemning, og sammen med teaterforestillingen får I en god fælles oplevelse for hele familien på tværs af flere generationer.

Besøg af By og Land - læs artiklen og se de fine billeder ved at klikke på billedet nedenfor! 

By og land lille.jpg
Skidt og Pyt i stedmoder - 900x700.jpg
Teatergårdens kæpheste venter på en rytter

Teatergården inde og ude

"Der er så skønt på landet" - og det er der også på Teatergården, hvor både gårdhave og cafélokaler er noget for sig. Alle steder finder du små finurligheder og nostalgi. Meget er fra den oprindelige gårds inventar og meget er genbrug. 
 

kage i gårdhaven

En økologisk have

Teatergården har økologisk status, hvilket betyder at al bær og frugt dyrkes økologisk. Drikkevarer, kager og tilbehør er så vidt muligt også fremstillet af økologiske ingredienser.
Jeg bager selv før forestillingerne, så det er "Dagens kage" - efter årstid..
 

børnefødselsdag

En skøn dag for alle

Gør børnefødselsdagen til en herlig oplevelse istedet for et stort arbejde!

Nyd at iagttage børnene, mens de ser teater og leger, og hyg dig sammen med dine gæster hvad enten de er familie eller børnenes legekammerater. 

Skidt og Pyt i kaffekanden 1.jpg

Børneteater

Om sommeren spiller børneteaterforestillingen "Skidt og Pyt". En sjov, sød og lærerig forestilling om dengang der boede 8 børn på gården - og selvfølgelig de to små, frække., men kærlige gårdvæsner Skidt og Pyt.  

Skønne varer i Teatergårdens butik

Dejlige varer gemmer sig

Det hele begyndte med Den lille Gårdbutik. Fokus var på haveting og havetøj, hjemmesylt og gavekasser. Nu er fokus på teater, men der gemmer  sig skønne og specielle varer i alle lokaler. Så tag en tur rundt og se, hvad du også kan få med hjem både til børn og voksne.

Teatergårdens forlag (1).jpg

Tekster der bare må ud...

Lysten og evnen til at skrive har vist altid været en del af familien. I generationer er der blevet skrevet levende breve og nu bliver der skrevet bøger - både til børn og voksne. Fordi ...- vi ikke kan lade være :-)

 

gry og E med hatte.jpg

Festelige blomsterhatte

Spred glæde og smil med en flot blomsterhat! Saml en gruppe veninder og meld jer til et par hyggelige timer med hattekreationer. Vi hjælper og giver tips og triks til at lave de flotte hatte og hygger om jer. 
 

Palme på Jamaica

Barndommens Jamaica

I 1949 sejlede Kirsten med sin familie fra et koldt og sønderbombet London over Atlanten til den tropiske ø Jamaica. Her skulle hun bo - i en meget anderledes verden...Hør foredraget - læs bogen...

 

Skidt, Pyt og nissen

Kom i rigtigt julehumør

Julen på Teatergården er rød, gammeldags og fuld af hygge og nærvær. Forestillingen "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" er for hele familien og efterfølgende hygger vi med særlige julekreasysler eller billedelotteri.