Juleforestillingen:
Skidt, Pyt og nissen laver sjov

Hør Skidt og Pyts julesang her

Skidt og Pyt keder sig lidt ved juletid, for alle børn er så artige og alt er ren idyl, men heldigvis kommer julenissen også på besøg i år, og da han er meget sulten, smutter de ned i køkkenet, hvor der bages. Alle gårdens 8 børn er med. Julekager er godt, men risengrød er nu bedre for en nisse, men desværre går det ikke helt som planlagt med grøden, og så bliver nissen arrig!....Kom og oplev hvad der så sker!

Forestillingen skildrer jul på landet i gamle dage, og der er masser af læring om børnelivet som det var her på Rørmosegård.

 

Bemærk, at forestillingerne som regel er en del af et særligt, hyggeligt arrangement med efterfølgende hygge i cafeen med hjemmebag og drikkevarer. Inkl. er også unikke klippeklistreark med Skidt og Pyt  - udviklet specielt til disse arrangementer - som der hygges med at klippe og klistre efter forestilling og kagespisning. Varrighed ca. tre timer, men har du brug for at gå før får du naturligvis kreaposen med, så du kan  fortsætte med juleriet hjemme - og legen med Skidt og Pyt kan fortsætte uendeligt. 

 

Til andre arrangementer slutter vi af med en omgang julebilledlotteri - i stedet for de kreative sysler - og der er gave til vinderne - både til et barn og til en voksen! Dette arrangement varer ca. 2.5 time. 

DATOER TIL ÅRET JULEARRANGEMENTER KAN NU SES OG BILLETER KAN BESTILLES PÅ SIDEN "KOMMENDE ARRANGEMENTER".

Forestillingen og efterfølgende arrangement kan arrangeres for institutioner efter aftale. Ring gerne til Elsebeth på  61991522.

Hvis du gerne vil vide mere om begrebet "Skidt, Pyt", så kan du læse min redegørelse her.

 

Her er en flyer om forestillingerne

Skidt og Pyt i kagedaasen
Forsiden af bogen Skidt, Pyt og nissen laver sjov