Oplev også ...

Teatergården har teater med Skidt og Pyt både jul og sommer - og ind i mellem;-) Hertil kommer at de hyggelige lokaler også bruges til diverse foredrag og lign. 

Skidt og Pyt i landsbyskolen 300.jpg

Teater og kreasysler

I år bliver efteråret anderledes end det plejer - I år har jeg nemlig indgået et samarbejde med Oplevelsescentret Nyvang om at spille en lille ny forestilling "Skidt og Pyt i Nyvangs landsbyskole" man - fre i eferårsferien. Det bliver sjovt.-) Læs mere her

Skidt og Pyt i kaffekanden 1.jpg

Forestilling: "Skidt og Pyt"

Om sommeren spiller børneteaterforestillingen "Skidt og Pyt". En sjov, sød og lærerig forestilling om dengang der boede 8 børn på gården - og selvfølgelig de to små, frække., men kærlige gårdvæsner Skidt og Pyt.  
 

Skidt, Pyt og nissen

Kom i rigtigt julehumør

Julen på Teatergården er rød, gammeldags og fuld af hygge og nærvær. Forestillingen "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" er for hele familien og efterfølgende hygger vi med særlige julekreasysler eller billedelotteri. 

Palme på Jamaica

Barndommens Jamaica

I 1949 sejlede Kirsten med sin familie fra et koldt og sønderbombet London over Atlanten til den tropiske ø Jamaica. Her skulle hun bo - i en meget anderledes verden...Hør foredraget - læs bogen...

Teatergårdens forlag.jpg

Julebogen år efter år...

"Skidt, Pyt og nissen laver sjov" er en klassisk og alligevel ny børnebog. Klassisk fordi scenen er på landet i gamle dage, nisse, grød og konflikter, men ny fordi dens mange fotos og fakta lærer børnene en masse og virkeliggør Skidt og Pyts univers.

Madam blå stel

Fra roer til teater

Gårdens historie holder jeg foredrag om. Det kan opleves på bestemte datoer eller hvis du selv arrangerer en tur hertil evt. med en forening eller en større gruppe. Jeg fortæller alle de sjove og rørende historier og serverer galopkringle og kaffe. 

Før eller efter dit besøg på Teatergården...

Der er meget at opleve omkring Teatergården! Det vestlige Sjælland og Holbæk byder både på skønne naturområder, små lokale perler og større og mere kendte turistattraktioner. Her kan du få inspiration til oplevelser før eller efter børneteater, kagespisning, leg og hygge her på Teatergården og du kan finde et sommerhus til leje.

Brorfelde observatorium
Brorfelde observatorium

Stjerner og planeter

Bliv klogere på universets stjerner og planeter - Se den vildeste kikkert og nyd den formidable udsigt fra observatoriet.

sommerhus sjælland.jpg

Overnatning

Har du brug for at overnatte i nærheden af alle de skønne oplevelser i vestsjælland, så er et sommerhus et atraktivt valg. Her kan hele familien være og I kan nyde den afslappede stemning, som der er i sommerhus-områderne, og spise morgenmad lige når det passer jer i nattøj og uglet hår,-) Afstressende og hyggeligt for børnefamilier. 

Den smukke Maglesø
Maglesøen

Smuk gåtur om søen

En tur rundt om Maglesøen er en oplevelser af de helt skønne. Landskabet er unikt og bakket og søen så mørk og smuk. 
 

Kystlivscentret ved Holbæk havn

Et maritimt liv

Kystliv Holbæk er en almennyttig forening, som driver Holbæk Kystlivscenter.

De bygger både på bådebyggeriet, slår tov på vores reberbane og syr sejl på sejlloftet. 

Birkegårdens haver
Birkegårdens haver

Haveinspiration og dyr

I Birkegårdens haver kan I gå en tur gennem japansk, engelsk og dansk havekultur - og der er klappedyr til børnene.
 

Holbæk_Museum_-_Købmandsgård

En skøn oase

Udover nogle fine udstillinger, så har Holbæk museum en skøn bystemning i den smukke gårdhave omkranset af de charmerende, gamle huse.