top of page

Oplev også ...

Teatergården har teater med Skidt og Pyt både jul og sommer - og ind i mellem;-) Hertil kommer at de hyggelige lokaler også bruges til diverse foredrag og lign.

Hvis du er nysgerring på, hvad Holbæk iøvrigt byder på af kulturelle oplevelser, så tag et kig på siden www.holbæk365.dk ,  - foreningen, der fagner kultur, uddannelses og handelsinstitutioner i Holbæk

Skidt og Pyt i kaffekanden 1.jpg

Forestilling: "Skidt og Pyt"

Om sommeren spiller børneteaterforestillingen "Skidt og Pyt". En sjov, sød og lærerig forestilling om dengang der boede 8 børn på gården - og selvfølgelig de to små, frække., men kærlige gårdvæsner Skidt og Pyt.  
 

Dramaleg.jpg

For børn eller bedstemødre

Hvad enten fødselsdagen er for et barn eller en voksen, kan du holde fødselsdagen her. Du kan vælge at der skal være underholdning eller selv at stå for den del. Jeg tilbyder lækre fødselsdagsboller og kage samt forskellige underholdning.

Palme på Jamaica

Barndommens Jamaica

I 1949 sejlede Kirsten med sin familie fra et koldt og sønderbombet London over Atlanten til den tropiske ø Jamaica. Her skulle hun bo - i en meget anderledes verden...Hør foredraget - læs bogen...

 

Skidt og Pyt på tørrestativ.jpg

Teater ud af huset

Denne forestilling spiller jeg gerne på biblioteker, museer og lign. Den er Godkendt til Refusion af Statens Kunstfond! Kontakt mig gerne, hvis du kender sådan et sted, eller hvis du har brug for underholdning til fødselsdagen, sommerfesten mv. 

Madam blå stel

Fra roer til teater

Gårdens historie holder jeg foredrag om. Det kan opleves på bestemte datoer eller hvis du selv arrangerer en tur hertil evt. med en forening eller en større gruppe. Jeg fortæller alle de sjove og rørende historier og serverer galopkringle og kaffe. 
 

Skidt, Pyt og nissen

Kom i rigtigt julehumør

Julen på Teatergården er rød, gammeldags og fuld af hygge og nærvær. Forestillingen "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" er for hele familien og efterfølgende hygger vi med særlige julekreasysler. Forestillingen er Godkendt til Refusion af Statens Kunstfond og spiller også ud af huset.

Før eller efter dit besøg på Teatergården...

Der er meget at opleve omkring Teatergården! Det vestlige Sjælland og Holbæk byder både på skønne naturområder, små lokale perler og større og mere kendte turistattraktioner. Her kan du få inspiration til oplevelser før eller efter børneteater, kagespisning, leg og hygge her på Teatergården og du kan finde et sommerhus til leje.

I nærheden af Holbæk er der gode muligheder for vandreture, cykelture og naturoplevelser ved "De sjællandske alper" - Brorfeldeegnen med flotte istidslandskaber, stjernekiggeri og overnatning i shelter - og ved Naturpark Åmosen og Skarresø. Holbæk-egnen er charmerende landsbyer, gamle skove såvel som kyst- og havneliv og sommerhusområder på Tusenæs. Her er hoteller, campingpladser og en stor marina. Byen Holbæk byder mulighed for afslapning i den smukke strandpark - et fjorddyp ved badeanstalten eller den nyanlagte bystrand, kæmpe facademalerier, kunst, museer, kirker, shopping, restauranter, teatre, spillesteder og et klokkespil, der spiller kendte melodier til glæde for både børn og voksne.

 

Hele Holbæk-egnen ligger fantastisk smukt med 105,5 km. kystlinje ud til Isefjorden hvor der er mulighed for smukke gå- og cykelture langs Fjordstien. Byen Holbæk er en købstad med ca. 30.000 indbyggere, og centrum er en charmerende blanding af moderne byliv og historie, som smukt bliver fortalt via indkig til de gamle gårdspladser.

Den gamle bydel i Holbæk er smuk, og flere steder i byen - bl.a. på Bakkekammen - findes bygninger opført af Marius Pedersen, en af de førende arkitekter i Bedre Byggeskik, som satte et stort aftryk på byens arkitektur.

Især om sommeren summer Holbæk af liv, men byens mange aktiviteter og tilbud gør Holbæk-egnen til et attraktivt sted at besøge hele året – både for børn og voksne.

Brorfelde observatorium
Brorfelde observatorium

Stjerner og planeter

Bliv klogere på universets stjerner og planeter - Se den vildeste kikkert og nyd den formidable udsigt fra observatoriet.

sommerhus sjælland.jpg

Overnatning

Har du brug for at overnatte i nærheden af alle de skønne oplevelser i vestsjælland, så er et sommerhus et atraktivt valg. Her kan hele familien være og I kan nyde den afslappede stemning, som der er i sommerhus-områderne, og spise morgenmad lige når det passer jer i nattøj og uglet hår,-) Afstressende og hyggeligt for børnefamilier. 

Den smukke Maglesø
Maglesøen

Smuk gåtur om søen

En tur rundt om Maglesøen er en oplevelser af de helt skønne. Landskabet er unikt og bakket og søen så mørk og smuk. 
 

Kystlivscentret ved Holbæk havn

Et maritimt liv

Kystliv Holbæk er en almennyttig forening, som driver Holbæk Kystlivscenter.

De bygger både på bådebyggeriet, slår tov på vores reberbane og syr sejl på sejlloftet. 

Birkegårdens haver
Birkegårdens haver

Haveinspiration og dyr

I Birkegårdens haver kan I gå en tur gennem japansk, engelsk og dansk havekultur - og der er klappedyr til børnene.
 

Holbæk_Museum_-_Købmandsgård

En skøn oase

Udover nogle fine udstillinger, så har Holbæk museum en skøn bystemning i den smukke gårdhave omkranset af de charmerende, gamle huse.

bottom of page