Om Teatergården

Teatergården drives af Elsebeth H. B. Sass. Projektet, der begyndte som en lille gårdbutik med beskedent varelager i to små staldlokaler, er i dag vokset til nu at huse fire lokaler med cafe og toilet samt teatersal og gårdhave. Gården drives økologisk, men egenproduktionen er skåret ned fra gulerødder og kartofler til kun bær til syltning.

 

Jeg, Elsebeth, skriver og spiller stykkerne om Skidt og Pyt, og Tante Rod. Jeg laver scenografi og rekvisitter og har skrevet julebogen "Skidt, Pyt og nissen laver sjov". Det er også mig, der bager og sylter til cafeen, ordner haven (undskyld ukrudtet), serverer, vasker op og gør rent. Jeg laver hjemmesiderne, Facebook og andet markedsføring...og driver Den lille Gårdbutik. Og, så har jeg skrevet en bog med min mor, der er udkommet i 2020. Her er nok at se til og drømmen er selvfølgelig, at stedet en gang (og det må godt være snart:-) bliver så velbesøgt, at jeg kan få råd til at uddelegere nogle af de mange opgaver. 

jeg håber, vi ses til et arrangement en dag. 

Teatergården ligger på Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk. Du er velkommen til at ringe på 61 99 15 22 eller sende mail til teatergaarden@gmail.com

De venligste hilsner fra Elsebeth Sass

Læs mere om Elsebeth H. B. Sass her

Her kan du læse vores Persondatapolitik

Her kan du læse vores Forretningsbetingelser

Teatergården / Den lillegårdbutik, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Mobil: 61991522, teatergaarden@gmail.com

CVR 25251873           © Teatergården 2019

  • Følg min Facebook side her
Billedcollage

Collage med billeder fra gårdhaven, caféen og butikken.