Unik børnefødselsdag med Skidt og Pyt

 

Hold en herlig fødselsdag i Teatergårdens hyggelige rammer - inkl. teaterforestilling. 

Hvad enten det er lille Lise eller Magnus, bedstemor eller Oldefar, der har fødselsdag, så er her

muligheden for at holde en unik fødselsdag. Det eneste du skal gøre, er at nyde dagen!

 

  • Inviter børn og voksne til en fornøjelig, kærlig og lærerig oplevelse med teater i den gamle lade
    til forestillingen "Skidt og Pyt!"

  • Nyd lækre økologiske hjemmebagte boller og kage i den hyggelige og oppyntede cafe.

  • Leg - af den gode gammeldags slags eller fordybelse i kreative sysler

  • Oprydningen... - den tager jeg mig også af;-)

 

Dagen begynder gaveåbning - for det kan være så svært at vente! Vi leger evt. "den som flaskehalsen peger på", så det bliver tilfældigt, hvilken rækkefølge pakkerne åbnes i og alle får lige meget opmærksomhed. (Der er også en lille gave fra mig (og Skidt og Pyt) til fødselsdagsbarnet.)

 

Derefter fortsætter vi med en hyggelig teateroplevelse i den gamle lade. Forestillingen "Skidt og Pyt" kan du læse om under "Forestillinger" - der ligger også en lille trailer. Her vil jeg blot nævne, at Skidt og Pyt driller, men hjælper også både børn og voksne med at vælge det gode humør fremfor det sure - hvilket giver en dejlig stemnings til resten af fødselsdagen!

 

Spisningen foregår i den hyggelige cafe eller ude, hvis vejret tillader det. Der er dækket op og pyntet fint, når I kommer. Fødselsdagsmenuen består af lækre, gammeldags økologiske fødselsdagsboller med smør og hjemmelavet syltetøj (eller grovboller) samt chokoladekage (eller lækre muffins). Der er økologisk sodavand/saft og øko kaffe/te til de voksne. Alt er hjemmebagt og så vidt muligt fremstillet med økologiske indgredienser. 

Efter maden kan børnene lege  i legekøkkendet, spille diverse brætspil, springe med kæpheste på springbanen, spille kroketmv. eller de kan fordybe sig i forskellinge kreative sysler.

Du kan også bestille slikposer blandet med gårdbutikkens økologiske slik -  du vælger størrelse/pris og jeg blander. Det er også muligt at invitere til forældrekaffe mod en lille ekstra betaling. (Bemærk at slikposer og forældrekaffe er tilkøb)

Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

Vi rydder naturligvis også op efter jer, så alt du skal gøre er at møde op, nyde børn og leg, og naturligvis give en hjælpende hånd, hvis der er nogen børn, der skal følges på toilet, have pustet på et skrammet knæ og lign.  

Har I særlige ønsker så sig til...intet er så firkantet her, at det ikke kan laves om;-)

Et fødselsdagsarrangement koster 2500,- (op til de første 14 gæster) - herefter er prisen er 169,-kr. pr. gæst- uanset om det er børn eller voksne. Grundet Corona vil jeg helst holde antallet på 20 personer. Startbeløbet på de 2500,-kr betales forud ved bookning til mobile pay nr. 61412, og resten betales på dagen.  

Tidspunkter og tilmelding

Fødselsdagsarrangementer tilbydes efter aftale både hverdage og weekender. 

Ring til Elsebeth for bookning 61 99 15 22

CVR 25251873           © Teatergården 2019