Unik børnefødselsdag på Teatergården

Teatergården kan danne den perfekte ramme om en unik fødseldag. Her er trygt, hyggeligt og inspirerer til leg, glæde og venskab. Du kan vælge mellem to typer af underholdning - og derudover kan du vælge, om du selv vil stå for maden eller om du vil bestille det her.

 

Hold en herlig fødselsdag med teaterforestilling. 

Inviter børn og voksne til en helt unik fødselsdag med teaterforestilling, leg og hygge.

 

En fødselsdag med "Skidt og Pyt" kunne se sådan ud: Dagen begynder gaveåbning - for det kan være så svært at vente! Vi leger evt. "den som flaskehalsen peger på", så det bliver tilfældigt, hvilken rækkefølge pakkerne åbnes i og alle får lige meget opmærksomhed. Der er også en lille gave fra mig (og Skidt og Pyt) til fødselsdagsbarnet.

 

Derefter fortsætter vi med en fornøjelig, kærlig og lærerig teateroplevelse med forestillingen "Skidt og Pyt" eller i juletiden "Skidt, Pyt og nissen laver sjov"​. Brug linkene til at læse mere om forestillingerne. Her kan blot nævnes, at Skidt og Pyt driller, men hjælper også både børn og voksne med at vælge det gode humør fremfor det sure - hvilket giver en dejlig stemnings til resten af fødselsdagen, hvor "Skidt, Pyt" svirer i luften!

Spisning foregår i de hyggelige cafelokaler eller ude i gårdhaven, hvis vejret tillader det. Efter maden kan børnene lege i legekøkkendet, spille diverse brætspil, springe med kæpheste på springbanen, spille kroket mv.

Fødselsdag med dramaworkshop

Er dit barn glad for at lege - og spille teater, så er her mulighed for at invitere til en sjov og anderledes fødselsdag. 

En fødselsdag med dramalege og øvelser kunne se sådan ud: Først er der gaveåbning og lidt at drikke - så går vi i teatersalen, og her har jeg sammensat et program med lege og øvelser, som nok skal få børnene til at grine og få rørt sig. Efter mange år som dramalærer har jeg et hav af øvelser som jeg kan plukke af afhængigt af, hvordan gruppen er sammensat, hvor gamle de er, og hvad de bedst kan lide at lave. Vi muntrer os med drama i ca to timer - spisning i cafeen kan være før, under eller efter. Til sidst kan børnene lege med Teatergårdens legesager eller selv fortsætte dramalegene som de har lært. Der bliver helt sikkert noget at fortælle om og lege de vil tage med sig og få glæde af fremover.

Tidspunkter og tilmelding

Fødselsdagsarrangementer tilbydes efter aftale både hverdage og weekender. Bemærk dog, at der er tillæg for weekendarrangementer. Se priser og valgmuligheder her.

Priser og valgmuligheder

Du kan vælge mellem selv at stå for maden eller lade Teatergården klare det.

1. Fødselsdag med teaterforestilling eller Fødselsdag med dramaworkshop inkl. :

 • Teaterforestilling eller dramaworkshop

 • Gave til fødselsdagsbarnet

 • Brug af de hyggelige lokaler, gårdhaven og legesagerne

 • Der er pyntet og dækket bord, når I kommer

 • Drikkevarer: økologisk saft/sodavand - økologisk kaffe/te

 • Det er muligt at bestille slikposer med blandet økologisk slik 20 - 30 kr. pr. stk. - antal og pris aftales på forhånd og er ekstra betaling!

 • Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

 • Rengøring

 • OBS - I medbringer selv mad og står for servering og afrydning.

 

Kan bookes hverdags formiddage eller eftermiddage.

Pris: 2895,- kr. (op til 20 personer). Herefer koster det 149,- kr. pr. person. Weekendtillæg på 800,- kr. Der betales forud på Mobilepay eller faktura. 

2. Som ovenstående, men Teatergården står for servering af en traditionel fødselsdagsmenu bestående af:

 • Skønne hjemmebagte, bløde fødselsdagsboller med øko smør og hjemmelavet syltetøj

 • En lækker kage - det kan være en chokoladekage eller muffins (så vidt muligt er alle ingredienser økologiske) 

 • Hertil kaffe, te eller økologiske saft eller sodavand.

Kan bookes hverdags formiddage eller eftermiddage.

Pris: 3980- kr. (op til 20 personer). Herefer koster det 199,- kr. pr. person. Weekendtillæg på 800,- kr. Der betales forud på Mobilepay eller via faktura. 

Ring til Elsebeth for bookning 61 99 15 22 eller send mail til teatergaarden@gmail.com

IMG_6964.jpg
Fødselsdagsbord.png
børnefødselsdag_vandret_1200.jpg
pyntet til foedselsdag