Unik børnefødselsdag med Skidt og Pyt

 

Hold en herlig fødselsdag i Teatergårdens hyggelige rammer - inkl. teaterforestilling. 

Hvad enten det er lille Lise eller Magnus, bedstemor eller Oldefar, der har fødselsdag, så er her

muligheden for at holde en unik fødselsdag. Inviter børn og voksne til en fornøjelig, kærlig og lærerig oplevelse med teater i den gamle lade til forestillingen "Skidt og Pyt" eller i juletiden "Skidt, Pyt og nissen laver sjov"​.

 

Her er tre muligheder som du kan vælge imellem: 

1. Teaterforestilling, brug af de hyggelige lokaler, legesager, oprydning og rengøring, Drikkevarer købes på stedet og afregnes efterfølgende. Der er en gave til fødselsdagsbarnet. Pynt, opdækning og service, samt mad står I selv for!  

Pris: 2495,-  max. 20 personer.  Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

2. Teaerforestilling, brug af de hyggelige lokaler, legesager og kreative sysler. Der er pyntet og dækket bord, når I kommer, og oprydning og rengøring er inkl. Prisen er også inkl. drikkevarer og der er en gave til fødselsdagsbarnet. I medbringer selv mad!

Pris: 2895,- kr. Max 20 personer. Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

3. Teaterforstilling, brug af de hyggelige lokaler, legesager og kreative sysler. Der er pyntet og dækket bord, når I kommer. I får skønne hjemmebagte, bløde fødselsdagsboller med øko smør og hjemmelavet syltetøj og en lækker kage - det kan være en chokoladekage eller muffins, hertil kaffe, te eller økologiske saft eller sodavand. Så vidt muligt er alle ingredienser økologiske. Der er en gave til fødselsdagsbarnet, og oprydning og rengøring tager jeg mig af. 

Pris: 4395,- kr. Max 20 personer.  Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

Til alle arrangementer er der mulighed for at bestille slikposer med økologisk slik  - antal og pris aftales på forhånd.

Der betales forud ved bestilling til mobilepay 61412 eller via faktura. 

Et arrangement kunne se ud som følger:

Dagen begynder gaveåbning - for det kan være så svært at vente! Vi leger evt. "den som flaskehalsen peger på", så det bliver tilfældigt, hvilken rækkefølge pakkerne åbnes i og alle får lige meget opmærksomhed. (Der er også en lille gave fra mig (og Skidt og Pyt) til fødselsdagsbarnet.)

 

Derefter fortsætter vi med en hyggelig teateroplevelse i den gamle lade. Forestillingerne kan du læse om under "Forestillinger". Her vil jeg blot nævne, at Skidt og Pyt driller, men hjælper også både børn og voksne med at vælge det gode humør fremfor det sure - hvilket giver en dejlig stemnings til resten af fødselsdagen!

 

Spisning foregår i den hyggelige cafe eller ude, hvis vejret tillader det. Efter maden kan børnene lege i legekøkkendet, spille diverse brætspil, springe med kæpheste på springbanen, spille kroketmv. eller de kan fordybe sig i forskellinge kreative sysler (ved køb af pakke 2 og 3).

Jeg rydder naturligvis også op efter jer, så I kan nyde dagen og slippe for den kedelige del med rengøring:-) 

Har I særlige ønsker så sig til...intet er så firkantet her, at det ikke kan laves om;-)

Tidspunkter og tilmelding

Fødselsdagsarrangementer tilbydes efter aftale både hverdage og weekender. 

Ring til Elsebeth for bookning 61 99 15 22

Teatergården / Den lillegårdbutik, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Mobil: 61991522, teatergaarden@gmail.com

CVR 25251873           © Teatergården 2019

  • Følg min Facebook side her