For børn...meget mere end teateroplevelsen!

Skidt og Pyt børneteater.jpg

"Glade børn og glade voksne!"

Så kort kan min mission beskrives. Derfor sætter jeg en ære i at gøre mit bedste for at sprede god stemning igennem alt, hvad jeg laver. 

Mine forestilinger hander tematisk bl.a. om at bevare det gode humør, og med det hjælper børnenes venner "Skidt og Pyt". 

Cafe'en og gårdhaven er indrettet, så der er plads til, at børnene kan lege, og de voksne kan hygge. 

Hjemmebaget plejer at falde i børnenes smag og med lækkert tilbehør "on the side" kan de voksne nyde både surt og sødt;-)

Skidt og Pyts univers kan I også glædes over i både spil, bog, musik mv. 

Skidt og Pyt - forestilling, cafehygge og leg! 

Denne forestilling spiller i sommerferien for private. Forestillingen er altid efterfuldt af hyggestund med kage i cafeen og tid til leg for børnene. 

Skidt_og_Pyt_i_stedmorblomst.jpg
pyntet til foedselsdag.jpg

Hold børnefødselsdag her

Drømmer du om en fødselsdag for dit barn, hvor der er masser af tid for dig til at nyde børn i leg og godt humør - i stedet for at stresse rundt og sikre dit hjem mod kagefingre og væltede sodavand - så kom til Teatergården. Her kan du vælge mellem flere muligheder for tilrettelæggelse af dagen.

Juleforestilling, cafe og kreasysler

Skidt, Pyt og nissen sørger for, at julestemningen er i top på Teatergården i nov/dec. Først en fælles oplevelse med teaterforestilling, så hygge i cafeen med julekager og herefter går det løs med at klippe og klistre de helt særlige juleark med Skidt og Pyt - de fås kun i forbindelse med forestillingen. 

juleforestilling med Skidt og Pyt.jpg
Skidt og Pyt i Nyvangs skole.jpg

Skidt og Pyt i Nyvangs skole

I efteråret 2021 blev jeg bedt om at lave en lille forestilling til Nyvang oplevelsescenter i Holbæk. Det blev jeg meget glad for og samarbejdet fortsætter på udvalgte tidspunkter i 2022. 

Gaver til børn

Skidt og Pyts univers kan deles med børn i form af forskellige gaver. Du kan f.eks. forære dem bogen "Skidt, Pyt og nissen laver sjov", eller det kreative vendespil - "Spil for sjov med Skidt og Pyt". Her er også krus, farveblyanter, kravlenisser og andre legesager for børn. 

Musikken til forestillingerne kan I høre på Youtube og andre musiktjenester, så kan I synge med eller lytte efterfølgende. 

Skidt og Pyt julebog.jpg
pige og dukketeater.jpg

Omgivelser på Teatergården

Som navnet Teatergården antyder, så befinder vi os ude på en gammel gård. I den ene længe er det gamle  hønsehus om dannet til en hyggelig cafe og lille butik - her er forskelligt børnene kan lege med. I laden er "teatersalen". Gårdhaven kan nydes i godt vejr, og børn og voksne kan lege og spille spil. Her er trygge rammer, og børnene finder sig hurtigt godt til rette og nærmest hjemme. Det er bemærkelsesværdigt, at børnene går "ombord i " alt det gammeldags legetøj med store iver og ofte leger sammen og skaber nye venskaber. En kæmpe fornøjelse! Gården drives desuden økologisk.

Besøg på Teatergården som institution eller skole

Jeg er meget glad for at byde institutioner og skoler velkomne her. Jeg tilrettelægger gerne dagen, så den giver bedst mulig mening for jer og spreder mest mulig glæde! 

puslespil 400x600 wilma.jpg