top of page

ons. 06. apr.

|

Teatergården

Barndommens Jamaica

Ta' med til barndommens Jamaica - den eksotiske, tropiske og eventyrlige Ø. Hør Kirstens foredrag, hvori hun fortæller medrivende om oplevelser på godt og ondt i den meget fremmede del af verden.

Du kan desværre ikke længere tilmelde dig
Se andre begivenheder
Barndommens Jamaica
Barndommens Jamaica

Tid og sted

06. apr. 2022, 19.00 – 21.30 CEST

Teatergården, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Denmark

Gæster

Om eventet

Palmerne svajer, bølgerne ruller ind, heden er overvældende for den lille danske familie. Året er 1949 og rejsen over Atlanterhavet er endt på Jamaica. Henning må udføre sine videnskablige undersøgelser, børnene må finde sig til rette med en skolegang på engelsk - et sprog som de overhovedet ikke taler - og Musse har nok at gøre med at holde styr på husholdningen. Udfordringerne er mange og oplevelserne store! Det er næsten som at være der selv, når Kirsten fortæller om sin barndom på Jamaica både til foredraget og i bogen "Kærlighed og kokospalmer". 

Kom med til de fjerne himmelstrøg, når den livsglade, berejste kvinde fortæller om barndomsoplevelserne, viser klenodier fra tiden på den smukke ø i Caribien og krydrer det hele med sjove historier fra hendes senere gensyn med den fantastiske ø og de mennesker hun lærte at kende.

Foredraget strækker sig over et par fornøjelige timer, og hertil kommer tid til kaffe og dejlig hjemmebagt romkage og der vil også være tid til spørgsmål - derfor tidsrummet kl. 19 - ca 21.30. 

Du kan naturligvis også køben bogen "Kærlighed og kokospalmer" og få den signeret af forfatterne.  Vi glæder os rigtigt meget - Mange hilsner fra Kirsten og Elsebeth

Billetter

  • Barndommens Jamaica

    Denne billet giver dig adgang til foredrag med Kirsten Scherer og Elsebeth Sass på Teatergården. Foredragsprisen er inkl. kage og kaffe. Hvis der på det givne tidspunkt er gældende Corona restriktioner, skal de overholdes. Teatergården overholder også alle krav fra myndighederne. Vh. Kirsten og Elsebeth

    149,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page