top of page

søn. 17. jul.

|

Gl. Skovvej 120

Skidt og Pyt, caféhygge og leg

Mød børnenes nye venner "Skidt og Pyt". De kan godt være nogle drillepinde, men har hjertet rette sted og trøster og sørger for godt humør. Historien udspiller sig i gamle dage hos familien, der boede på gården.

Der er desværre ikke billetter til dette arrangement
Se andre arrangementer her
Skidt og Pyt, caféhygge og leg
Skidt og Pyt, caféhygge og leg

Tid og sted

17. jul. 2022, 11.00 – 14.00

Gl. Skovvej 120, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Denmark

Om eventet

Historien om Skidt og Pyt udspiller sig i gamle dage - dengang, hvor der boede 8 børn på gården, og hvor det var helt almindeligt at børn skulle arbejde mere og lege mindre! De to små gårdvæsner Skidt og Pyt bor heldigvis oppe på høloftet, og de har travlt med at sørge for godt humør. Skidt og Pyt elsker dog også leg og sjov ligesom børnene, og de gør deres til, at der også bliver noget at grine af - f.eks. noget om et das, en mus og et par frække drenge ..og så vil jeg ikke afsløre mere;-)

Tematisk kommer forestillingen ind på venskaber, drillerier og tilgivelse, samt det at lytte, mærke efter og sige ”Skidt Pyt!” Der er også en masse læring om livet på landet i gamle dage. Historien er målrettet de 4-7årige, men kan sagtens opleves og nydes af hele familien.

Efter forestillingen serveres dagens kage og drikkevarer i den hyggelige cafe eller i gårdhaven, hvis vejret tillader det. Børnene kan tage en springtur med gårdens kæpheste, lave dejlig mad i det lille legekøkken, spille spil eller lave deres eget teaterstykke på den nye udendørs børnescene.

Arrangementet lægger op til et par timer med hygge, ro og nærvær - så læg stressen bag dig og nyd oplevelsen. 

Teatergården er et lille intimt sted med teater i laden, cafe i det gamle hønsehus og leg i hindbærhaven, så her ikke plads til ret mange gæster på samme tid

OBS. Billetsalget stopper 24 timer før eventstart - hvis du vil høre om du alligevel kan komme, så ring gerne til Elsebeth på 61991522. I tilfælde af aflysning gives besked på mail også ca 24 timer før.

De til enhvertid gældende Corona anvisninger skal overholdes!

Del dette event

bottom of page