top of page

tors. 19. okt.

|

Holbæk

Tante Rod, prinsessen og de vilde rødder

Tante Rod er en finurlig figur med en tendens til at rode gevaldigt! Rodet sætter imidlertid gang i hendes fantasi og hun får inspiration til at fortælle eventyret : "Prinsesse Gulerod og de vilde rødder".

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Tante Rod, prinsessen og de vilde rødder
Tante Rod, prinsessen og de vilde rødder

Tid og sted

19. okt. 2023, 11.00 – 13.00

Holbæk, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Arrangementet er inkl. forestilling, hjemmebagt kage og drikkevarer! Efter forestillingen kan børn lege, og de voksne nyde de hyggelige rammer på Teatergården. 

"Tante Rod, prinsessen og de vilde rødder"

Tante Rod er en finurlig figur med en tendens til at rode gevaldigt! Rodet sætter imidlertid gang i hendes fantasi, og hun får inspiration til at fortælle eventyret : "Prinsesse Gulerod og de vilde rødder".

Prinsessen er ved at lære alt, der er at lære om moderne gulerodsdyrkning, men hun keder sig! I det fjerne kan hun høre, at de vilde gulerødder holder nogle gevaldige fester, og hun ønsker sig også at kunne være vild og danse hele natten. Det er hendes far Kong Gulerod ikke begejstret for - og skønt prinsessen plejer at kunne sno ham om sin lillefinger, så går den ikke hver gang. Kong Gulerod må gå lidt rundt om den varme grød og en konflikt, der kunne eskalere ender heldigvis i fred og fordragelighed.

Forestillingen er et eventyr fuld af sproglige finurligheder, dobbeltbetydninger og ordsprog, så det kan være nødvendigt at spidse ørerne og stramme hjelmen! - og en god anledning til at tale om det danske sprog!

Historien bærer også budskab om ligeværd, rummelighed og livsglæde blandt gulerødder og andre godtfolk!

Anbefalet alder:  6-10 år og andre med hang til sproglige finurligheder

Varighed: ca 30 min

Del dette event

bottom of page