top of page

tors. 14. dec.

|

Teatergården

Juleforestilling, hjemmebag og julesysler

Det bliver max hygge i år til juleforestilling "Skidt, Pyt og nissen" med efterfølgende hygge i cafeen og klippe-klistre med Skidt og Pyts unikke "Julekreapose".

Billetsalget er desværre lukket
Se andre arrangementer her
Juleforestilling, hjemmebag og julesysler
Juleforestilling, hjemmebag og julesysler

Tid og sted

14. dec. 2023, 15.00 – 18.00

Teatergården, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Det bliver SÅ hyggeligt (igen) i år til juleforestillingen "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" med efterfølgende nydelse af hjemmebag i cafe'en og klippe-klistre med Skidt og Pyts unikke "Julekreapose".

Juleforestillingen er en hyggelig og sjov fortælling, hvor de to gårdvæsner Skidt og Pyt får besøg af nissen Hellehopsa Halløjsovs. Julekager smager godt, men intet smager så godt som risengrød, og nissen glæder sig umådeligt til et ordenligt måltid...men hov...noget går galt....uha...og så sker der selvfølgelig ting og sager! Forestillingen er også en fortælling, der giver et indblik i, hvordan det var at være barn på landet i gamle dage. Det er ægte, autentisk julehygge.

Forestillingen tager ca 40 min, og vi slutter af med fælles dans om juletræet. Med Skidt og Pyts dejlige julesang i ørerne går vi efterfølgende sammen ind i den hyggelige cafe, hvor der serveres hjemmebag og drikkevarer. Når maverne er fulde (af hjemmebagt kage) finder jeg de unikke kreaposer med skønne klippe/klistre juleark med Skidt og Pyt frem! Her er noget til både børn og voksne, og så er det bare i gang med saks og lim. Vi hygger, sysler og børnene plejer også at lege med de gamle legesager som Teatergården gemmer på i alle hjørner og kroge.

Sluttidspunktet er "flydende". Jeg sætter tre timer af, men har I brug for at gå før, så gør I bare det - og I får naturligvis julesyslerierne med hjem.

Teatergården er jo et lille sted kun med plads til ca 30, så det sker ofte, at børnene skaber nye venskaber og leger med hinanden:-) Du må også være forberedt på at dele bord med andre (søde) gæster:-)

Nøj, hvor jeg glæder mig til en endnu engang at byde hjerteligt velkommen til denne hyggelige og ustressede juleoplevelse sammen med skønne børn og voksne her på Teatergården.

Mange glade hilsner fra Elsebeth

Del dette event

bottom of page