top of page

søn. 12. maj

|

Teatergården

Hatteværksted på Mors dag

Hatteværksted og "afternoon te" ala' Teatergården på Mors dag er et arrangement, hvor du kan invitere din mor (eller din moster, din veninde, din datter osv. ) til en hyggelig og kreativ dag - og få en fin hat med hjem.

Hatteværksted på Mors dag
Hatteværksted på Mors dag

Tid og sted

12. maj 2024, 13.00 – 16.00

Teatergården, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Vi begynder med at hilse på hinanden med et festligt glas bobler og introduceres til dagens program og rammer. Herefter er det tid til hatteværkstedet. Du vælger selv en flot hat, og efterfølgende pynter du den selv med de smukke blomster, tyl, perler, mv. Der er tid til fordybelse, sparring og gensidig inspiration. Den kreative proces plejer at sætte gang i gode snakke og god stemning.

Når alle har lavet deres hatte tager vi billeder (hvis man vil) - og, hvis du gerne vil klæde sig ud i Teatergårdens kostumer til fotosession, så kast dig bare ud i fjerboa, pelse, kjoler og andet sjovt klæd ud!

I løbet af eftermiddagen serveres "afternoon te" ala'  Teatergården med de bedste boller og kager som jeg kan bage. Er vejret med os kan vi nyde hjemmebag i den hyggelige gårdhave og ellers er vi i den nostalgiske cafe.

Hattene får I selvfølgeligt med hjem, og så er I klar til at skærme jer mod solen og sprede en masse smil og glæde til sommerens fester.

Det bliver så hyggeligt!

Del dette event

bottom of page