top of page

tors. 04. jul.

|

Teatergården

Groove, Gnask og Godnat Yoga

Dans i haven (hvis vejret er til det) - hyggepause med sundt Gnask/hjemmebag og en afslappende Yoga/afspænding til at gå hjem på. Det er opskriften på den skønneste torsdag aften! Læs mere ved at klikke på overskriften ovenfor. Læs mere ved at klikke på overskriften ovenfor.

Groove, Gnask og Godnat Yoga
Groove, Gnask og Godnat Yoga

Tid og sted

04. jul. 2024, 18.30 – 20.45

Teatergården, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

Torsdage med Groove og alle de andre gode ting, der starter med G! Du skal bare medbringe dig selv og en yogamåtte (hvis du har en) - så sørger vi for resten! Vi begynder kl. 18.30 og slutter ca. 20.45!

Groove Først danser vi en time. Vi danser udendørs med hørebøffer, så du har din egen lille lydbobbel. Hvis vejret er rigtig ringe, danser vi indendørs i Elsebeths hyggelige sal.

Gnask! I pausen hygger og spiser vi dejlige, hjemmebagte (Gulerods-) boller med hjemmelavet syltetøj, en bid ost, friske gulerødder og lidt frugt og drikker en kop te eller kaffe (jo, vi har den også koffeinfri!).

Godnat-Yoga Vi slutter af med en halv time af den blødeste yoga, så du kommer helt ned i gear, før du kører hjem med den bedste følelse i kroppen

Du kan købe en billet til en enkelt aften til 199,- kr. her eller (og meget gerne) via Anne-Merethe via dette link: https://ezme.io/c/X6O/ug8G. Det er også muligt at købe et klippekort til 3 aftner - det koster 499,-kr. og til det skal du bruge dette link:https://ezme.io/c/X6O/ug80

Tidligere deltagere har sagt:

"Hyggelig stemning - afslappende - god kombi med dans - afslapning og hyggebolle."

"God stemning - fantastisk sted, rigtig god danseinstruktør"

"Fedt arrangement, super hyggeligt og sjovt"

"Fantastisk at danse ude ved markerne - super mad og finurligt/skønt sted

"God energi hos sted (Teatergården) og underviser, super oplevelse at danse i naturen og skøn yoga. Tak.

OBS. Hvis du bliver forhindret i at komme, så er du velkommen til at give din billet til en anden, men vi giver ikke penge retur.

Kh. Anne-Merethe og Elsebeth

Del dette event

bottom of page