top of page

lør. 13. jul.

|

Teatergården

Fed, festlig fridag til fruen

Smil og boblende godt humør + inspiration til glæde i hverdagen = sådan er er en fed fridag på Teatergården!

Fed, festlig fridag til fruen
Fed, festlig fridag til fruen

Tid og sted

13. jul. 2024, 09.30 – 16.30

Teatergården, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Danmark

Om eventet

En retreatdag med

  • groovedans i haven,
  • rolig yoga,
  • lækker mad og
  • kreative sysler i cafeen.

Alle kan være med, for ingen aktiviteter kræver særlige evner eller kunnen. Alle aktiviteter er med vægt på, at det skal føles godt og give dig feriestemning i krop og sind.

Vi danser Groove, som består af enkle trin, der er designet til, at du kan lege med din egen stil og danse smilet frem i hele kroppen. Vi danser udendørs i den magiske sommerhave eller bag stalden med udsigt ud over markerne. Hvis vejret er for dårligt (fx rigtig regn), så trækker vi indendørs i salen. Hvis der er en lille smule regn, laver vi en kombination af udendørs- og indendørs dans. Vi danser til alverdens forskellige musiknumre og genrer. Noget er stille, noget er livligt, noget er skørt og skævt - det hele er med til at skabe godt humør! Vi danser med hørebøffer - og dem har vi - du skal bare have behageligt tøj og et par gode gummisko på, så er du klar!

Yogaen er blid og behagelig…og her kommer du helt ned i tempo og får mulighed for at åbne sindet op på den fede måde som en god guidet yoga kan. Vi har yogamåtter, men du er også velkommen til at tage din egen med, hvis du har en.

Det at være kreativ er på alle mulige måder - og for nyligt videnskabeligt bevist - sundt for sjælen! Så selvfølgelig skal en fed fridag på Teatergården også indeholde tid til kreativ fordybelse. Her vil være flere muligheder som du kan vælge imellem - Du kan f.eks. tegne din egne mandala - vi lærer dig basisprincipperne -, eller du kan tegne og male, knytte armbånd, filte eller måske lave en blomsterhat etc. Kreaværkstedet er i overflod af muligheder. Vi hjælper og guider selvfølgeligt, hvis du har brug for det!

Vi skal også have noget lækkert at spise i løbet af dagen - sundt og godt med friske råvarer. Når vi spiser super sundt til frokosten, så tillader vi os også at byde på en lækker kage til eftermiddagskaffen!

Giv besked på mail, hvis du har allergi eller andet, vi skal tage hensyn til: teatergaarden@gmail.com.

Vi glæder os til at se dig!

Kh. Anne Merete og Elsebeth

Hvis arrangementet aflyses fra vores side, så sender vi pengene retur. Hvis du bliver forhindret, er du velkommen til at give billetten videre til en anden (vi giver ikke penge retur).

Arrangementet gennemføres ved mindst 10 deltagere og maks. 16.

Kender du ikke Teatergården, så hop evt. til hjemmesiden www.teatergaarden.dk og se mere om stedet.

Du kan også læse om Groove og Anne-Merethe på www.TordenFryd.dk

Har du spørgsmål? Så ring til Elsebeth 61991522 eller Anne Merete 2342 0526.

Del dette event

bottom of page