Efterår på Teatergården

I år bliver der ikke forestillinger i efterårsferien hjemme på Teatergården, men istedet dukker Skidt og Pyt op i skolestuen, Andelslandsbyen Nyvang med en helt ny , lille forestilling! 

"Skidt og Pyt i Nyvangs landsbyskole"

Skidt og Pyt i landsbyskolen.jpg

I gamle dage måtte børnene gå langt for at komme i skole - og således traskede Henning og Verner hveranden dag fra Rørmosegaard (Teatergården) til landsbyskolen i Nyvang! Her havde de Fru Madsen til lærerinde - som det hed dengang!

 

En dag havde Skidt og Pyt fundet nogle brødkrummer i bunden af Verners taske og mætheden, varmen og mørket i tasken gjorde, at de faldt i søvn. Noget overraskede bliver de, da de vågner op midt i en biologitime - og så sker der ting og sager indtil den stakkels fru Madsen er lige ved at få pip!

 

Kom selv og oplev den lille fornøjelige fortælling - der også rummer en masse læring om skolelivet i gamle dage - så der vil være en masse at tale om med børnene bagefter. 

  • Forestillingen foregår i den lille landsbyskole i Nyvang , man- fredag uge 42, kl. 11, 13, 14 og 15!

  • Forestillingen tager kun ca 20  min, så der er masser af tid til alt det andet sjove, der forestår i Nyvang i efterårsferien.

 

Hvis du endnu ikke kender til Skidt og Pyt, er her en mulighed for at stifte bekendtskab med dem - senere kan du opleve dem i deres vante rammer hjemme på Teatergården til juleforestillingen eller sommerforestillingen.

 

Oplevelsescenter Nyvang  - før i tiden kaldet Andelslandsbyen ligger få km fra Holbæk centrum og i efterårsferien foregår der en masse aktiviteter - altsammen uden mobiltelefon - sjov, leg og arbejde  og nu også børneteater. 

Læs mere om Oplevelsescenter Nyvang her

Alle forestillinger med Skidt og Pyt er skrevet af Elsebth Sass, der også er udøvende skuespiller - og alle forestillinger er instrueret af Asger Gomez Frøkov. Musikken er skrevet af Christian Koed.