Teatergårdens økologi

økologi mærket

For 4 år siden besluttede jeg, at omlægge gården til økologisk landbrug. Det gav god mening, syntes jeg, da de dyr vi havde på det tidspunkt alligevel blev fodret økologisk og haven også blev dyrket efter økologisk principper. 

Det tager op til tre år før en gård med frugttræer er omlagt til økologi, og da de nu er gået, må jeg idag kalde gården og afgrøderne for økologiske. Som andre landbrug med økologi status får jeg kontrolbesøg hvert år og skal redegøre for gårdens afgrøder, gødning mv. I dag har vi kun frugt og grønt og et par gamle høns, så det er overskueligt, men skulle vi igen finde på at få økologiske frilandsgrise, så vil de få et herligt liv med søbehul og frihed. Desværre slår tiden ikke til, så lige nu har vi ingen grise. 

Jeg plejer at have hjemmelavet syltetøj, eddiker, saft og. lign. og jeg sætter en stor ære i at mine produkter er præcis som jeg ville lave dem til min bedste veninde. Gode gamle opskrifter (nej, undskyd - jeg sylter ud af hovedet)  - og sorter! Stor smag og masser, masser af bær fra haven.

økologisk syltetøj
Grise med krølle på halen

Da vi havde grise, var de glade grise...

hønen Røde

Vores meget gamle høne - ca 10 år - hun hedder Røde