Teaterhygge på gården​

 

Nærvær, indlevelse og medinddragelse – er ord der kendetegner børnearrangementerne med teaterfortællinger om Skidt og Pyt. En hyggelig, anderledes og unik oplevelse, der huskes og kan bruges i meget længere tid end de faktiske 2 timer som arrangementet varer. De trygge og venlige rammer, fortællingen og den dejlige børnesang gør, at Skidt og Pyt hænger ved og bliver gode venner af familien!

 

Arrangementerne indeholder altid børneteater om de to små væsner "Skidt og Pyt", herefter fælles lege og sidst men ikke mindst hygge i cafeen, hvor der serveres økologiske økologiske drikkevarer og økologiske, hjemmebagte kager.

 

Børnene kan også lege med gårdbutikkens lille legekøkken, spille gammeldags brætspil, ride på kæphestene, lege i legehuset eller med de mange gammeldags legesager som er til rådighed. Her er også veteranbiler og andre sjove ting at kigge på. Tilgengæld er her ingen Ipad, mobiler eller andet elektronik – men derimod rig lejlighed til at få nye venner og lege med hinanden som i de gode gamle dage:-)

Hvis du gerne vil vide mere om hvorfor jeg har valgt at lægge så meget fokus på "Skidt og Pyt" kan du læse mine pædagogiske overvejelser her.

For private

Du har mulighed for at komme til teaterhygge på gården på de datoer som annonceres løbende. Her er arrangementer fra forår til jul. 

Se under "Kommende arrangementer"

Læs om forestillingerne her

Læs om afholdelse af børnefødselsdag her

For institutioner

Som institution har I mulighed for at booke Teatergården til et arrangement, hvor I får det hele for jer selv. Giv børnene en unik og fælles oplevelse som I kan bruge fremadrettet i det pædagogiske arbejde.

Læs mere om institutionsbesøg her

Spiller også meget gerne for udviklingshæmmede.

For firmaer

Som firma har I mulighed for at booke Teatergården til firmaarrangementer. Det kunne være til teaterhygge for jeres ansatte og deres børn eller som et anderledes "Tak" til jeres kunder.

Arrangementer kan finde sted både fra forår til jul.  

Læs mere om firmaarrangementer her

CVR 25251873           © Teatergården 2019