Teaterhygge og leg

 

Teatergården er en lille hyggelig scene, der er inderettet i den gamle lade. Her spilles små historier om Skidt og Pyt og de otte børn der boede på gården i gamle dage. Her er kun plads til 25-30 gæster (grundet Corona kun 20), så alle arrangementer foregår i en særlig nærværende og hyggelig atmosphære.

Nærvær, indlevelse og medinddragelse – er ord der kendetegner teaterfortællingerne om Skidt og Pyt. En hyggelig, anderledes og unik oplevelse, der huskes og kan bruges længe efter. De trygge og venlige rammer, fortællingen og den dejlige børnesang gør, at Skidt og Pyt hænger ved og bliver gode venner af familien!

 

Efter forestillingerne er der mulighed for lege og spil og hygge i cafeen, hvor der serveres økologiske drikkevarer og dagens økologiske, hjemmebagte kage.

 

Børnene kan lege med gårdbutikkens lille legekøkken, spille gammeldags brætspil, ride på kæphestene, lege i sandkassen eller lege med de mange gammeldags legesager som er til rådighed. Her er også veteranbiler og andre sjove ting at kigge på. Tilgengæld er her ingen Ipad, mobiler eller andet elektronik – men derimod rig lejlighed til at lege med hinanden som i de gode gamle dage:-)

Hvis du gerne vil vide mere om hvorfor jeg har valgt at lægge så meget fokus på "Skidt og Pyt" kan du læse mine pædagogiske overvejelser her.

IMG_6483 (1).jpg
Hestevogn
Hestevogn

Gammel hestevogn med børn og skilt, der viser vej til Teatergården

scenen_forår_2019
scenen_forår_2019

Her er et kig ind i teatret i den gamle lade.

Billedcollage
Billedcollage

Collage med billeder fra gårdhaven, caféen og butikken.

Hestevogn
Hestevogn

Gammel hestevogn med børn og skilt, der viser vej til Teatergården

1/4