Søg
  • Elsebeth H. B. Sass

Tak for denne sommer!

Den gik så hurtigt den sommer! Fløj afsted og nu er sidste forestilling spillet, sidste kage nydt og sidste gæst vinket farvel til! Men det har været en fornøjelse, hver eneste gang gården fik besøg, hver eneste gang Skidt og Pyt fortalte deres historie, og hver eneste gang jeg kunne betragte glade børn og voksne. Jeg er meget taknemmelig og glad over, at mine gæster ser ud til få præcis den oplevelse, jeg så gerne vil give dem - samt tid til hygge, nærvær og leg.

Tusind tak til alle jer, der kom for første gang - tusind tak til alle jer der kom for anden, tredje eller fjerde gang! Jeg glæder mig til at se mange igen til juleforestilling og hygge.

Mange hilsner fra Elsebeth, Skidt og Pyt;-)



21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle