Søg
  • Elsebeth H. B. Sass

Nye datoer for teater i 2020

Opdateret: 15. sep. 2021

I så god tid har jeg aldrig før været, men i år var det nødvendigt at lægge datoer for forestillinger på Teatergården fast allerede nu - og så kan de jo ligesågodt offentliggøres! Det er hermed gjort. Gå ind på siden for Kommende Arrangementer for at læse mere og for at bestille billetter.

Teatergården ligger kun 10 min. fra Holbæk - og i øvrigt meget tæt på motorvejen fra København og Kalundborg, så det er meget nemt at komme til.

Sommerforestillingen med Skidt og Pyt er målrettet børn fra 4-8år, men du kender bedst dit barn, så både yngre og ældre børn er velkomne - jeg plejer at sige: Forestillingen er for børn og barnlige sjæle - Teatergården er for alle:-)

I øvrigt kan jeg jo fortælle at hvis du vil høre Skidt og Pyts dejlige sang - og måske øve dig på den, før du kommer, så kan den afspilles på alle musikkanaler inkl. Youtube. Her er et direkte link - så er du klar til at blive i godt humør - så hør sangen og kom til et unikt teaterarrangement med dine børn eller børnebørn - og tag gerne naboens børn med;-)

Venlig hilsen og forhåbentligt på gensyn fra ElsebethSkidt og Pyt med fine tørrede blomster
Skidt og Pyt

69 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle