Ny bog på vej

Her bliver Coronatiden udnyttet til at skrive en bog sammen med min mor. Det er en fantastisk gave at få lov til at arbejde sammen. Og, det er en kæmpe gave min mormor har efterladt os i form af en stor samling af breve, kvitteringer, dagbog mv. der er grundlaget for bogen. Historien handler om min mors barndom, som hun trygt levede i Danmark - indtil min morfar - Danmarks første plantevirolog - fik ansættelse så fjernt et sted som Jamaica. Derfor sejlede den lille familie fra et koldt og sønderbombet London i 1949 over Atlanterhavet til den tropiske ø - dengang under engelsk kolonistyre. Det blev en meget stor oplevelse... Nu er bogen sendt til tryk og vi venter spændt. Du kan også glæde dig til "Kærlighed og Kokospalmer".Teatergården / Den lillegårdbutik, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Mobil: 61991522, teatergaarden@gmail.com

CVR 25251873           © Teatergården 2019

  • Følg min Facebook side her