Søg
  • Elsebeth H. B. Sass

Ny børnebog - årets sødeste julebog

Opdateret: 23. sep. 2021

Hurra - i går blev min første bog om "Skidt og Pyt" sendt til tryk. Jeg glæder mig så meget til at den kommer i butikken. Snart kan du forudbestille den, men pt. må du nøjes med at glæde dig og se forsiden. Vh. Elsebeth

Ps. Dette er en opdatering...bogen er nu kommet og jeg er meget glad og tilfreds med resultatet. Det føles ret stort, at stå med sin første bog i hånden - og jeg håber mange flere bøger kan se dagens lys. Lige meget, hvor i landet du bor, kan du bede din boghandler om at bestille bogen hjem til dig, hvis du helst vil købe den lokalt og ikke her i min webshop eller hos mig på gården. Bogen ligger hos Dafolo, der er et bogdistibutionsforlag og boghandlerne kan finde den på Bogportalen.

Jeg håber, rigtigt mange børn vil få fornøjelse af bogen, og især af at lære de to små kære væsner Skidt og Pyt at kende. Og, hvis du selv er kyndig på guitar eller klaver, så kan du få glæde af de noder, der er i bogen til Skidt og Pyts julesang. Hvis du ikke kan spille selv, så kan du høre sangen på alle de almindeligste musiktjenester - f.eks. Youtube - her er et direkte link :-)


Julebogen med Skidt og Pyt

80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle