Mens vi venter på foråret

December var hæsblæsende her på gården. Jeg spillede i alt 20 forestillinger med "Skidt, Pyt og nissen laver sjov", hvor af de 3 var med hjemmebag og julelotteri i cafe'en efterfølgende. Jeg havde 2 institutioner på besøg, afholdt en fødselsdag og et flødebollekursus. Jeg har 5 dage på julemarkeder og derudover pakkede jeg nær ved 300 gavekasser - pluds de løse gaver - herunder salg af en masse eksemplarer af min nye julebog, og jeg passede mit job som dramalærer på Harlekin teaterskole. Pyha...men hvor er jeg glad- tak for opbakningen til alle jer, der brugte mig til det ene eller det andet - jeg er meget taknemmelig!

Mens vi venter på foråret bruger jeg tid på planlægning af den kommende sæson:-)Teatergården / Den lillegårdbutik, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Mobil: 61991522, teatergaarden@gmail.com

CVR 25251873           © Teatergården 2019

  • Følg min Facebook side her