Søg
  • Elsebeth H. B. Sass

Så kom artiklen i Hjemmet...

Opdateret: 7. okt. 2021

Så kom der en meget flot artikel i Hjemmet om Kirstens barndom på Jamaica og baggrunden for vores bog "Kærlighed og kokospalmer". Det glæder os naturligvis, og forhåbentligt kan den være med til at få bogen ud over stepperne - det fortjener den og Kirsten SÅ meget.

Tænk at være 10 år gammel i 1949 og sejle over Atlanterhavet med en bananbåd, havne i en tropisk og meget fremmedartet verden, hvor både børn og voksne skal lære at begå sig blandt to meget forskellige befolkningsgrupper - den engelske kolonibefolkning og den oprindelig jamaikanske befolkning.

Kirsten har bare suget indtryk og oplevelser til sig og hun husker utrolige detaljer, hvilket vidner om det store aftryk rejsen har sat på hende. Hele sit lange liv (hun er i dag 83år) har hun villet videreformidle historien - ikke bare om hendes egne oplevelser, men også om Hennings - hendes fars arbejde med videnskaben.

Den uvurderlige skat i form af en kæmpe brevsamling som Musse, Kirstens mor , har gemt er grundlaget for historien og alene det at læse alle brevene har været en kæmpe bedrift.

Nu kan Kirsten så se sig selv i afbilledet i Hjemmet, og hvis hendes forældre og søster kunne se med fra det hidsides - ville de nok blive noget forbavsede, stolte og glade.


Hvis du vil læse anmeldelser af bogen, så ligger der en hel masse her - og hvis du vil købe bogen, så kan du gøre det lige her.


Artikel fra Hjemmet om bogen Kærlighed og kokospalmer
Artikel i Hjemmet - Teatergårdens forlag

40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle