Om teatergården

Teatergården er et lille hyggeligt teater, der er inderettet i den gamle lade. Her spilles små historier om Skidt og Pyt og de otte børn der boede på gården i gamle dage. Her er kun plads til 25-30 gæster, så alle arrangementer foregår i en særlig nærværende og hyggelig atmosphære

 

Teatergården er den del af Den lille Gårdbutik og de hyggelige rammer som gårdbutikken og den tilhørende lille cafe udgør, bruges derfor til leg og spisning. Læs mere om Den lille Gårdbutik her.

Teatret er inderettet med ting fra den gamle gård og de autentiske rammer og fortællinger danner god grobund for samtaler på tværs af generationer om, hvad de forskellige ting er, og hvordan de blev brugt. 

Udover teater bruges Teatergården også til andre arrangementer og kreative kurser - se under "Kommende arrangementer". Hvis du kunne tænke dig at holde et arrangement eller et kursus her på stedet eller kunne tænke dig at holde fødselsdag her, så kontakt Elsebeth.

Teatergården drives af Elsebeth Sass, der også selv skriver og spiller stykkerne om Skidt og Pyt, og Tante Rod. Elsebeth har altid haft en særlig interesse i teater og gik i sine unge dage på Danmark Show og Teaterskole. Derudover har hun læst PD i drama* og har undervist en lang årerække på Holbæk Lilleskole som dramalærer samt på Harlekin teaterskole. Hun har medvirket i mange forestillinger med Elverfolket og har instrueret familieforestillingen "Alice på Eventyr" også i Elverfolkets regi. De seneste år har hun stået på den skå brædder til havnefestivallen Skvulp i Holbæk.

Teatergården ligger på Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk. Du er velkommen til at ringe på 61 99 15 22 eller sende mail til teatergaarden@gmail.com

De venligste hilsner fra Elsebeth Sass

Her kan du læse vores Persondatapolitik

Her kan du læse vores Forretningsbetingelser

*Har kun de praktiske moduler af uddannelsen,

CVR 25251873           © Teatergården 2019