Unik børnefødselsdag med teater!

Leg, fællesskab og venskab er i fokus!

 

Målgruppen er ca  4-7 år. Børnefødselsdagen består af:

 

  • Teater i den gamle lade - forestillingen "Skidt og Pyt til fødselsdag!"

  • Skattejagt efter Skidt og Pyts gave til fødselaren!

  • Spisning (alt hjemmebagt og økologisk)

  • Fri leg eller efter et par fælles lege af den gammeldags slags

  • Oprydningen... - den tager jeg mig af;-)

 

Forestillingen "Skidt og Pyt til fødselsdag" og Skattejagt

Dagen begynder gaveåbning - for det kan være så svært at vente! Vi leger "den som flaskehalsen peger på", så det bliver tilfældigt, hvilken rækkefølge pakkerne åbnes i og alle får lige meget opmærksomhed. Derefter fortsætter vi med en hyggelig teateroplevelse i den gamle lade. Her oplever børnene hvordan det går, når lille Henning bliver bange for, om mor skulle have glemt hans fødselsdag, og Skidt og Pyt kommer til at lokke ham til at gøre noget som ingen nogensinde glemmer! Herefter hører børnene om lille Solvei, der ufrivilligt får sin første rigtige ridetur på den store bryggerhest Lotte! Teaterfortællingen handler også om, hvordan man holdt fødselsdag i gamle dage og naturligvis om de to små væsner Skidt og Pyt som bor på loftet af vores bondegård. Skidt og Pyt driller, men hjælper også både børn og voksne med at vælge det gode humør fremfor det sure - hvilket giver en dejlig stemnings til resten af fødselsdagen . 

 

Efter forestillingen skal børnene rundt og finde Skidt og Pyts gave til fødselaren før turen går til cafeen eller fødselsdagsbordet i haven.  

 

Økologisk fødselsdags menu

Spisningen foregår ude, hvis vejret tillader det og ellers er vi i den hyggelige cafe. Der er dækket op og pyntet fint, når I kommer. Fødselsdagsmenuen består af lækre, gammeldags økologiske fødselsdagsboller med smør og syltetøj samt lækre muffins pyntet med topping og økologisk slik. Der er økologisk sodavand eller varm kakao  og økologisk kaffe/te til de voksne. Alt er hjemmelavet og så vidt muligt fremstillet med økologiske ingredienser. 

 

Leg på gården

Efterfølgende er der fri leg og her kan børnene spille diverse brætspil, tegne, lege i legekøkkendet, springe med kæpheste på springbanen, spille kroket eller lign. eller vi kan sammen lege nogle gamle fælles lege. 

 

Varighed

Fødselsdagen varer i alt 3 timer.

Vi rydder naturligvis også op efter jer, så alt du skal gøre er at møde op, nyde børn og leg, og naturligvis give en hjælpende hånd, hvis der er nogen børn, der skal følges på toilet, have pustet på et skrammet knæ og lign.  

 

Pris

Prisen er 149,-kr. pr. gæst- uanset om det er børn eller voksne (min 15 gæster eller 2000 kr) . Max 25 gæster i alt . Beløbet betales ved bookning til mobile pay nr. 61412. 

 

Tidspunkter og tilmelding

Fødselsdagsarrangementer tilbydes efter aftale både hverdage og lørdage fra april - ultimo okt. I nov/dec laves julearrangement i stedet for. Ring til Elsebeth for bookning 61 99 15 22 eller send en mail til teatergaarden@gmail.com

Teatergården / Den lillegårdbutik, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Mobil: 61991522, teatergaarden@gmail.com

CVR 25251873           © Teatergården 2019

  • Følg min Facebook side her