tor. 04. jul. | Gl. Skovvej 120

Skidt og Pyt - teater, leg og cafehygge

Giv de 4-7årige to nye venner - nemlig Skidt og Pyt, der både hjælper, trøster...og driller;-) Mød de 8 børn, der boede på gården i gamle dage. Vær med til fælles lege og nyd kage og drikkelse i den hyggelige cafe i gårdbutikken. Et par timer med nærvær, fællesskab og hygge. Alt inkl. 129,-kr.
Tilmelding til arrangementet Skidt og Pyt er lukket
Skidt og Pyt - teater, leg og cafehygge

Tid og sted

04. jul. 2019 15.00 – 17.00
Gl. Skovvej 120, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Denmark

Om arrangementet

Historien om Skidt og Pyt udspiller sig i gamle dage - dengang hvor der boede 8 børn på gården, og hvor Skidt og Pyt kunne have vældig travlt med at sørge for at ingen blev uvenner. Skidt og Pyt både hjælper og driller, så der sker ting og sager. Her er både noget om et das, en mus og et par frække drenge ..og så vil jeg ikke afsløre mere;-)

Tematisk kommer forestillingen ind på venskaber, drillerier og tilgivelse, samt det at lytte, mærke efter og sige ”Skidt Pyt!”.

Efter forestillingen er der fælleslege eller børnene kan lege med de gamle legesager. De kan også tage en springtur med gårdens kæpheste eller lave dejlig legemad i de lille legekøkken.

Der serveres kage og kaffe/drikkevarer som en del af arrangementet.

Teatret ligger i den gamle lade, hvor der er køligt hele året rundt, så husk lidt lunt tøj.

Spilletidspunkter: Der er tirsdag- og tordagsteater fra d. 2.7 - 30.7. fra kl. 15-17 - så kan det nåes efter strandtid og før aftensmaden;-)

Billetter
Pris
Antal
Total
  • Skidt og Pyt
    129 kr
    129 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette arrangement