lør. 28. nov. | Gl. Skovvej 120

Juleforestilling, cafe og kreative julesysler

Det bliver max hygge i år til juleforestilling "Skidt, Pyt og nissen laver sjov" med efterfølgende hygge i cafeen og klippe-klistre med Skidt og Pyts unikke "Julekreapose".
Registration is Closed

Tid og sted

28. nov. 2020 14.00 – 17.00
Gl. Skovvej 120, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Denmark

Om arrangementet

Juleforestillingen er en hyggelig og sjov fortælling, hvor de to gårdvæsner Skidt og Pyt får besøg af nissen - og så sker der selvfølgelig ting og sager. Det er også en fortælling, der giver et indblik i, hvordan det var at være barn på landet i gamle dage. Du kan læse mere om forestillingen under menupunktet "Forestillinger". Det er ægte, autentisk julehygge i den gamle lade. Bagefter er der hjemmebag og drikkevarer i den hyggelige cafe. Her er mulighed for leg og spil, men i år følger der en unik kreapose med skønne klippe/klistre juleark med Skidt og Pyt med i billetprisen. Så er det bare igang - der vil også være mulighed for at lave juledekorationer (mod merbetaling) i drivhuset. Vi hygger og sysler til kl. 17 eller hvis I er nød til at gå før, så får I det selvfølgelig med hjem.

Som noget helt nyt i år kan der også købes juletræer dyrket efter økologiske principper. Alle træer er nyfældede og holder meget længe (udendørs i månedsvis). Det er Nordmannsgran og de er utroligt smukke og dyrket helt uden kunstgødning. SÅDAN:-)

Nøj, hvor vi glæder os til en helt usædvanelig hyggelig og ustresset juleoplevelse sammen med jer her på Teatergården.

Mange glade hilsner fra Elsebeth

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Juleforestilling, cafe og krea
  199 kr
  Moms Inkluderet
  199 kr
  Moms Inkluderet
  0
  0 kr
Total0 kr

Del dette arrangement

Teatergården / Den lillegårdbutik, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Mobil: 61991522, teatergaarden@gmail.com

CVR 25251873           © Teatergården 2019

 • Følg min Facebook side her