tor. 29. jul. | Holbæk

AFLYST Fra roer til teater - galopkringle og kaffe

I gamle dage dyrkede de roer her - nu er her børneteater mv. Kom og hør nogle af de sjove, men også rørende historier om dengang der boede en familie med 8 børn her, og staldene var fulde af dyr.
Man kan ikke længere tilmelde sig
AFLYST Fra roer til teater - galopkringle og kaffe

Tid og sted

29. jul. 19.00 – 21.00
Holbæk, Gl. Skovvej 120, 4300 Holbæk, Denmark

Om arrangementet

Køerne skulle malkes, roerne tyndes ud og gårdspladsen luges. Alle skulle hjælpe til - både store og små. Der var meget at gøre på sådan en gård i gamle dage, men om lørdagen kom belønningen i form af Galopkringle og kaffe. Kom og hør nogle af de sjove og rørende historier, se fotos fra gården som den så ud, da vi overtog den. Efter en lille time serveres hjemmebagt kringle og kaffe  - vel at mærke og i dagens anledning af det fine stel med guldkanter, som vi har været så heldige at arve fra familien. 

Efter pausen fortæller jeg om hvordan historien om gården er blevet en del af mine børneteaterforestillinger og vores overtagelse i 2010 og frem til nu. Fra Rørmosegaard - til Teatergården

Foredraget kan også bookes til en forening eller en større gruppe - ring til Elsebeth 61991522 for mere information om priser mv. 

Billetter
Pris
Antal
Total
  • Fra roer til teater
    95 kr
    95 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del dette arrangement